۴ و نیم صبح هم خدمتی ام که درشت تر از من بود مرا آزار و اذیت کرد / سرباز جوان به اعدام محکوم شده بود!

رکنا: سه مرد جوان که در سه جنایت جداگانه مرتکب قتل شده بودند صبح دیروز پس ازجلب رضایت اولیای دم، در شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی حسین اصغر زاده در برابر دادرسان قرار گرفتند تا از جنبه عمومی جرم محاکمه شوند.
 

نخستین پرونده مربوط به متهمی بود که در مرخصی از زندان  به اتهام سرقت  مسلحانه دستگیر شده بود. این مرد درجریان درگیری بافردی که در آژانس هواپیمایی فعالیت داشت اورا با شلیک 3گلوله به قتل رسانده بود. وی درست زمانی که حکم قصاص‌اش توسط قضات دیوانعالی تأیید شده و یک قدم باچوبه دار فاصله داشت با جلب رضایت اولیای دم توانست از قصاص نجات یابد. وی صبح دیروز از جنبه عمومی جرم  محاکمه شد و به اتهام نگهداری اسلحه به شش ماه حبس وبه خاطراینکه در طول مرخصی از زندان مرتکب جرم شده به 74ضربه شلاق  و شش سال حبس محکوم شد.

دومین پرونده هم مربوط به سربازی می‌شود که در دوران خدمت سربازی در جنایتی هولناک هم خدمتی‌اش را با اسلحه به قتل رسانده بود.وی در دفاع از خود گفته بود ساعت چهارونیم صبح بود که هم خدمتی‌ام به من تعرض کرد. من هم که از نظر قامت وهیکل از او کوچک‌تر بودم نتوانستم از خودم دفاع کنم. برای همین وقتی بیرون آمدم به طرف دژبانی رفتم وبا برداشتن اسلحه او را با شلیک گلوله کشتم.این پسر جوان درحالی که به قصاص محکوم شده بود با رضایت اولیای دم از اعدام نجات یافت واز جنبه عمومی جرم به سه سال حبس محکوم شد.
سومین پرونده هم مربوط به مردی بود که درماجرای دریافت حضانت فرزندش با همسر سابق خود درگیر شده واو را به قتل رسانده بود. اونیز با رضایت اولیای دم از قصاص گریخت و صبح دیروز از جنبه عمومی محاکمه شد و قضات او را به 4سال زندان محکوم کردند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی