اعتراض رسمی استقلال به حکم سنگین علیه جپاروف/ آبی‌ها این محرومیت را قبول ندارند

فدراسیون فوتبال حکمی برای سرور جپاروف صادر کرده که از نظر استقلالی‌ها سنگین و غیرمنصفانه است.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ انتشار یک خبر از جانب فدراسیون فوتبال کافی بود تا سوژه ای جدید در فوتبال ایران تولید شود. محرومیت و تعلیق یک ماهه سرور جپاروف بازیکن ازبکستانی استقلال تهران که به خاطر حرکت خشن او در بازی با استقلال خوزستان در نظر گرفته شده، از این جهت جنجالی و پر سر و صدا شده که ابتدا کسی توجه خاصی به آن نمی کرد اما پس از آنکه برانکو درباره اش صحبت کرد، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال وارد ماجرا شد و این محرومیت سنگین را برای جپاروف در نظر گرفت.

دیدار دو تیم استقلال خوزستان و استقلال تهران از هفته هفدهم لیگ برتر در حالی روز پنجشنبه 7 دی ماه در اهواز برگزار شد که سرور جپاروف با استوک کفش روی کمر بازیکن استقلال خوزستان رفت که البته این صحنه از دید داور پنهان ماند و حتی بازیکن استقلال کارت زرد هم دریافت نکرد. در طول مدتی که هنوز کمیته انضباطی حکمی در مورد حرکت جپاروف اعلام نکرده بود، برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس نسبت به عدم واکنش کمیته انضباطی به محروم نشدن بازیکنان استقلال اعتراض شدید کرده بود تا اینکه این کمیته واکنش تندی نسبت به این موضوع نشان داد. البته جپاروف باید روز دوشنبه، 18 دی ماه در کمیته انضباطی حضور یابد و در خصوص تخلفات خود توضیحاتی را ارائه کند.
صدور این حکم از سوی کمیته انضباطی با اعتراضات استقلالی ها مواجه شد. اولین نفر خود جپاروف بود که به این ماجرا واکنش نشان داد و گفت: شنیدم که سرمربی پرسپولیس به محروم نشدن من اعتراض کرده است و فکر می کنم محرومیت من به خاطر این فشارها بوده است. اصلا انتظار نداشتم کمیته انضباطی به خاطر اظهارات سرمربی پرسپولیس من را محروم کند و امیدوارم این حکم لغو شود چون این محرومیت حق من نیست.
علی خسروی کارشناس داوری فوتبال هم در صفحه اینستاگرام خود حق را به استقلالی ها داده و نوشته که در نظر گرفتن یک ماه محرومیت برای جپاروف زیاد است. باشگاه استقلال هم که حالا جو عمومی را هم جهت با منافع خود می بیند، تصمیم به اعتراض به این حکم گرفته است. رئیس کمیته انضباطی باشگاه استقلال خبر داده که این باشگاه امروز به حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت می‌کند: «ما نسبت به حکم سرور جپاروف بی تفاوت نیستیم و یکشنبه بعد از بررسی جمیع جهات به این حکم اعتراض خواهیم کرد.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +278شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +158سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +144ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +140فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید