'پسری در جوزجان پدرش را به اتهام تجاوز جنسی به دو دخترش با تیشه کشت'

پلیس جوزجان در حال بررسی انگیزه‌های قتل در شبرغان است پلیس جوزجان در شمال افغانستان گفته که پسر جوانی پدرش را به اتهام "تجاوز جنسی" به دو خواهرش با تیشه کشته است.
 

فقیرمحمد جوزجانی، فرمانده پلیس جوزجان گفته که شام دیروز (دوشنبه، ۱۱ جدی/دی) این پسر ۲۰ ساله به پلیس زنگ زد و گفت که می‌خواهد در خانه‌اش در شهر شبرغان، مرکز جوزجان به دلیل قتل پدرش دستگیر شود.

 
آقای جوزجانی افزود که این پسر "اعتراف" کرده که پدرش را با تیشه به قتل رسانده و دلیل آن تجاوز جنسی به دو خواهرش بوده است.
 
به گفته فرمانده پلیس جوزجان، این پسر گفته که دیروز وقتی از بیرون به خانه بازگشت خواهر بزرگش به او گفت که پدرش به او تجاوز کرده و بعد خواهر کوچکش نیز گفت که پدرش به او هم تجاوز جنسی کرده است.
 
آقای جوزجانی همچنین گفت که پلیس در حال بررسی و تحقیق در این مورد است.
 
در همین حال، ذبیح‌الله شجاع، سخنگوی پلیس بغلان، دیگر ولایت شمالی افغانستان گفته که شام روز دوشنبه مردان ناشناس دختر ۲۲ ساله‌ای را با شلیک گلوله کشته‌اند.
 
آقای شجاع به بی‌بی‌سی گفت که هنوز عاملان قتل و همچنین انگیزه آن مشخص نیست، ولی پلیس در این مورد تحقیق می‌کند.
 
برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی نوشته‌اند این دختر دیروز "در خیابان در برابر دیدگان مردم" به ضرب گلوله کشته شده است، ولی آقای شجاع این خبر را تایید نکرد.
 
خشونت با زنان در افغانستان از مشکلات عمده اجتماعی است. آمارهایی که منابع رسمی در این مورد ارائه می‌کنند، بیانگر گستردگی خشونت با زنان است.
 
دولت افغانستان با حمایت همکاران بین‌المللی خود در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی به خرج داده تا به این معضل اجتماعی پایان دهد و وضعیت حقوق بشر در جامعه بهبود یابد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
esfanie - اسن، آلمان
هر جا میرند مایه ننگ‌ هستند، این جا هم دوباره یه افغانی یک دختر ۱۵ ساله را کشت.
‌سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۹
۵۵
Botol - آلمان، آلمان
اول آتشش میزدی و بعد با بیل خاموشش میکردی برادر افغان
‌سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۳
۴۰
محمد 0045 - فرانکفورت، آلمان
esfanie - اسن، آلمان: بله آقای محترم افغان ها خوبه تک و توک جنایت میکنن ولی ایرانی ها که با تروریسم دولتی خودشون کل خاورمیانه رو به حمام خون تبدیل کردند. اون تروریست ایرانی که توی مونشن 16 نفرو کشت رو هم باید می نوشتی.
‌چهارشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۷
۶۰
liberté - مونترال، کانادا
[::محمد 0045 - فرانکفورت، آلمان::]. همین الان فاطمیون افغان آدم کش رو آوردن انداختند به جان مردم معترض ایران.
‌چهارشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی