جدیدترین هنرنمایی فیروزخان کریمی!

فیروز کریمی که گسترش فولاد تبریز را به اوج برگردانده، روز گذشته مغلوب ذوب آهن امیر قلعه‌نویی شد.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بازی دو تیم گسترش فولاد و ذوب آهن تا دقیقه 93 مساوی بود و در این دقیقه یک ضربه ایستگاهی و گلزنی عباسی باعث شد تا میزبان تبریزی، بازی را به ذوب آهن ببازد. فیروز کریمی که اصرار دارد انگلیسی را بلد نیست، در گسترش فولاد دوباره با بازیکنان برزیلی همکاری می کند.

 
او تقریبا هر هفته کنار زمین با بچه های خارجی تیمش برنامه دارد. در بازی با ذوب آهن هم او برای ارتباط گرفتن با این برزیلی ها، حسابی کنار زمین باعث ایجاد دقایقی مفرح برای تیم داوری و مسئولان برگزاری بازی شده بود.
 
او مدام برای ارتباط گرفتن با ادسون، فریاد می زد:«ادسون... ادسون... آی ام بلک بورد!» بعد از بازی هم پیش چشم حاضرین به ادسون گفته بود: «ادسون ... فردا  ... گونی...» منظور آقای سرمربی، پرداخت حقوق یار برزیلی اش بوده است! 
 
او البته داور بازی را هم استاندارد نامیده بود. البته قبلا هم در فصل قبل با شوخی به یکی از داوران لیگ برتری گفته بود استاندارد . وقتی داور تشکر کرده بود، ادامه داده بود: «برای هر کاری غیر از داوری!»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +237ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +215شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +174وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +169نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +138فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی