حمله تلویزیون به کی‌روش با همان منوی همیشگی

مایلی‌کهن باردیگر حمله‌ای گازانبری به سرمربی تیم‌ملی داشت.
 

در آستانه جام جهانی و در حالی که تیم ملی ایران نیاز به آرامش و همینطور حمایت همه جانبه دارد، رسانه ملی همچنان باتکلیف به نظر می رسد. آنها نمی دانند باید از موفقیت تیم ملی خوشحال باشند یا ناراحت.

 
برنامه ای که روز گذشته در شب شش روی آنتن رفت و به کی روش و تیم ملی تاخت، نمونه واضح این سیاست نامشخص صدا و سیما و سازندگان برنامه ورزشی آن است. هنوز هیچکس نمی داند با چه علمی، مصطفی کارخانه که مربی والیبال است باید فوتبال را نقد کند! فضای برنامه به شکلی بود که او هم ناخواسته باید فوتبال را نقد می کرد چون مجری برنامه این را می خواست. حضور مایلی کهن، به عنوان کسی که به ادعای خودش هیچگاه تریبون ندارد(!) و همواره تریبون ها در اختیار موافقان تیم ملی است، از جمله نکات اصلی برنامه بود. او حرف های زیادی زد و حتی از این گفت که کی روش ماهیانه دو میلیارد تومان از فدراسیون فوتبال پول می گیرد.
 
به روایت مایلی کهن قرارداد این مربی برای یک سال ۲۴ میلیارد تومان بود. پیش از این او حقوق کی روش را ۳۲ میلیارد تومان در سال هم اعلام کرده بود. جالب اینجاست که در طول برنامه حتی با یک موافق هم تماس برقرار نشد.
 
به نظر نمی رسد در سال جام جهانی و در شرایطی که تیم ملی به اندازه کافی بدبختی دارد، ساخت چنین برنامه هایی سودی برای فوتبال داشته باشد. یک زمانی هست که تیم ملی نتیجه نگرفته و در آن صورت برپایی چنین برنامه ای توجیه دارد ولی وقتی تیم ملی به جام جهانی رفته، در گروه مرگ افتاده و نیاز به حمایت دارد، چرا باید اینگونه مورد حمله قرار گیرد؟
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
kabootar e sefid - لاهور، پاکستان
بالا غیرتا دیگه از این چهره خبری پخش نکنید حال آدم بد میشه با دیدن ریختش
یکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +304مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +228چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +218دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +149حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +122حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +105سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی
  • +95بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله