برانکو: رقم پیشنهادی الغرافه نه به درد طارمی می‌خورد و نه به درد پرسپولیس

برانکو ایوانکوویچ گفت که رقم مطرح شده برای انتقال طارمی به الغرافه به درد این بازیکن و باشگاه نمی‌خورد.
 

به گزارش جام جم آنلاین ، برانکو ایوانکوویچ در پایان تمرین امروز (دوشنبه) پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: بازی مقابل فولاد خیلی سخت بود و شرایطی نامعلوم داشت. متأسفانه در نیمه دوم نتوانستیم بازی را کنترل کنیم. نمی‌دانم چرا شما فولاد را دست‌کم می‌گیرید! فولاد تیمی است که در لیگ عملکرد خوبی داشته و نتایجش آن را نشان می‌دهد. آنها فصل را با مشکلات زیادی آغاز کردند اما در ادامه دیدید با مربی خوب‌شان نتایج خوبی کسب کردند.

 
وی با تاکید بر اینکه همیشه قرار نیست پرسپولیس بازی‌هایش را با پیروزی پشت سر بگذارد، عنوان کرد: تیم ما فرصت لازم برای ریکاوری نداشت و در بازی قبل 120 دقیقه مقابل نفت آبادان بازی کردیم و فقط 4 روز بعد از این بازی راهی اهواز شدیم، در اروپا هم یک تیم نمی‌تواند به سرعت خودش را آماده بازی کند. آن هم مقابل تیم فولاد خوزستان که یک تیم سختکوش است.
 
سرمربی پرسپولیس ادامه داد: فولاد و سپاهان در 10 سال اخیر بهترین تیم‌های شهرستانی بوده‌اند، حیف شد که ما در دقایق آخر نتیجه برد را از دست دادیم اما مقابل یک تیم مقتدر این اتفاق افتاد. منچستریونایتد هم در بازی آخر خود در دقیقه 94 گل خورد با وجود اینکه یک یار هم از حریف خود بیشتر داشت. با همه این اوصاف باز تلاش می‌کنیم که در آینده این امتیازات را جبران کنیم. فراموش نکنید که همه تیم‌های لیگ فرصت ریکاوری برای بازی‌های خود داشتند اما پرسپولیس نداشت.
 
برانکو با اشاره به بازی استقلال و صنعت نفت آبادان که با پیروزی 4 بر صفر آبی‌پوشان همراه بود، تصریح کرد: شما دیدید نفت آبادان که 120 دقیقه مقابل ما بازی کرده بود با همان ترکیب به مصاف استقلال رفت و آن شکست سنگین را متحمل شد. شرایط ما سخت‌تر بود چرا که بعد از آن بازی به اهواز رفتیم و مقابل فولاد بازی کردیم.
 
وی درباره اینکه چرا تیمش در دقایق پایانی گل می‌خورد گفت: نه این طور نیست ما اصولا آخر بازی گل می‌زنیم و آمار این را به خوبی نشان می‌دهد، چند ماه پیش مقابل سیاه‌جامگان یک گل در دقایق پایانی دریافت کردیم و این بار این اتفاق در بازی با فولاد افتاد، به هر حال در فوتبال پیش می‌آید. شما دیدید فولاد مقابل ما هیچ موقعیت گلی نداشت و فقط محوطه جریمه ما را شلوغ می‌کردند، در نهایت روی تک موقعیت خود به گل رسیدند. نیاز نیست که ما الان خیلی غمگین باشیم، اگرچه متاثر هستیم اما به آینده امیدواریم و این تساوی‌مان هم به خاطر قدرت خوب حریف بود.
 
برانکو در ارتباط با آینده تیمش و اینکه با شروع لیگ قهرمانان شرایط برای پرسپولیس سخت‌تر خواهد شد، خاطرنشان کرد: بله همین‌طور است، ما می‌خواستیم تا شروع لیگ قهرمانان همه بازی‌های خود را با پیروزی پشت سر بگذاریم اما باید این را هم در نظر گرفت در شرایط سخت تیم به اهواز رفت و خسته بودیم. مقابل تیم خوبی مثل فولاد بازی کردیم و با ارائه شیوه تهاجمی به نوعی ریسک کردیم. شما حریف را هم در نظر بگیرید این طور نیست که ما فقط برای برد راهی زمین شویم، قطعا حریف هم در زمین خود به دنبال کسب امتیاز است. همانطور که گفتم برای این بازی فرصت ریکاوری هم نداشتیم.
 
سرمربی پرسپولیس در پایان با اشاره به پیشنهادی که برای مهدی طارمی از قطر رسیده است، گفت: از باشگاه چیزی به من اعلام نشده اما در رسانه‌ها خواندم که قضیه چیست. در مورد رقمی که مطرح شده (یک میلیون دلار) نظرم این است که این انتقال نه به درد طارمی می‌خورد و نه به درد پرسپولیس.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +82هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه