مرد معتاد،گوشت فرزندش را کباب کرد!

مرد شیشه‌ای اهل شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان که پس از مصرف مواد مخدر، دچار توهم شده بود، در اقدامی هولناک بخش‌هایی از گوشت بدن دختر دو ساله‌اش را تکه تکه کرد و به سیخ کشید. او مشغول کباب کردن گوشت فرزندش بود که همان موقع همسرش به خانه بازگشت و با دیدن این صحنه دلخراش بلافاصله با پلیس و اورژانس تماس گرفت.
به دنبال این تماس امدادگران و پلیس خیلی سریع وارد عمل شده و همزمان با انتقال دختر کوچولو به بیمارستان، پدر معتاد نیز دستگیر شد.

مرد معتاد در بازجویی گفت: «مقدار زیادی شیشه مصرف کرده بودم وحال عادی نداشتم و نمی‌دانم چگونه این اتفاق افتاد که گوشت‌های بدن دخترم را برای کباب کردن بریدم.» دادستان شهرستان حاجی آباد هم دراین باره گفت: متأسفانه امروزه با ورود مواد صنعتی به کشور و مصرف این مواد از سوی معتادان مشکلات زیادی برای خانواده‌ها وکودکان ونوجوان‌ها ایجاد شده است. در خانواده‌هایی که پدر، مادر یا هر دو نفر معتاد باشند، کودکان همیشه قربانیان این آسیب اجتماعی هستند. این کودک نیز یکی از قربانیان مواد مخدر است.

ابراهیمی بیان داشت: باید خانواده‌ها بیشتر توجه داشته باشند و نگذارند که فرزندانشان به سمت اعتیاد بروند و مسئولان نیز جهت آگاهی خانواده‌ها با این دشمن خانمانسوز کلاس‌های آموزشی برگزار کنند چنانچه اگر فردی نسبت به مسأله اطلاعات کافی داشته باشد هیچ گاه به سراغش نمی‌رود.به گفته وی، رسیدگی به این پرونده در دستور ویژه رسیدگی قرار دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
ernakola - تهران، ایران
بسیار وحشتناک . بسیار رنج آور
‌پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید