مرد معتاد،گوشت فرزندش را کباب کرد!

مرد شیشه‌ای اهل شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان که پس از مصرف مواد مخدر، دچار توهم شده بود، در اقدامی هولناک بخش‌هایی از گوشت بدن دختر دو ساله‌اش را تکه تکه کرد و به سیخ کشید. او مشغول کباب کردن گوشت فرزندش بود که همان موقع همسرش به خانه بازگشت و با دیدن این صحنه دلخراش بلافاصله با پلیس و اورژانس تماس گرفت.
به دنبال این تماس امدادگران و پلیس خیلی سریع وارد عمل شده و همزمان با انتقال دختر کوچولو به بیمارستان، پدر معتاد نیز دستگیر شد.

مرد معتاد در بازجویی گفت: «مقدار زیادی شیشه مصرف کرده بودم وحال عادی نداشتم و نمی‌دانم چگونه این اتفاق افتاد که گوشت‌های بدن دخترم را برای کباب کردن بریدم.» دادستان شهرستان حاجی آباد هم دراین باره گفت: متأسفانه امروزه با ورود مواد صنعتی به کشور و مصرف این مواد از سوی معتادان مشکلات زیادی برای خانواده‌ها وکودکان ونوجوان‌ها ایجاد شده است. در خانواده‌هایی که پدر، مادر یا هر دو نفر معتاد باشند، کودکان همیشه قربانیان این آسیب اجتماعی هستند. این کودک نیز یکی از قربانیان مواد مخدر است.

ابراهیمی بیان داشت: باید خانواده‌ها بیشتر توجه داشته باشند و نگذارند که فرزندانشان به سمت اعتیاد بروند و مسئولان نیز جهت آگاهی خانواده‌ها با این دشمن خانمانسوز کلاس‌های آموزشی برگزار کنند چنانچه اگر فردی نسبت به مسأله اطلاعات کافی داشته باشد هیچ گاه به سراغش نمی‌رود.به گفته وی، رسیدگی به این پرونده در دستور ویژه رسیدگی قرار دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
ernakola - تهران، ایران
بسیار وحشتناک . بسیار رنج آور
‌پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی