ماجرای توافق پرسپولیس و ریزه‌اسپور/ پیام اردوغان به مالک باشگاه ترک: تمامش کنید!

 با رایزنی‌های صورت گرفته از سوی باشگاه پرسپولیس با مقامات سیاسی کشور ترکیه و موافقت باشگاه ریزه‌اسپور، جریمه سنگین و ۷۸۹ هزار یورویی باشگاه پرسپولیس بخشیده می‌شود.
 

به گزارش خبرگزای خبرآنلاین؛ در جریان سفر رئیس جمهور ترکیه به ایران و همچین سفر دکتر روحانی رئیس جمهور ایران به ترکیه و با مذاکرات انجام شده از سوی باشگاه پرسپولیس با باشگاه ریزه اسپور ترکیه قرار است جریمه تعیین شده از سوی فیفا به میزان قابل توجهی بخشیده شود. باشگاه ریزه اسپور در پی تلاش های مدیریت باشگاه پرسپولیس و رایزنی های دیپلماتیک با توصیه اردوغان تمام مطالبات خود از باشگاه پرسپولیس را بخشید و هیچ غرامتی از پرسپولیس و طارمی دریافت نخواهد کرد.

روزنامه پیروزی در این مورد مدعی شده است حسین پور که قبلا در وزارت امور خارجه بوده و بسیاری از مشکلات باشگاه های استقلال، پرسپولیس، تراکتورسازی و دیگر تیم ها و همچنین فدراسیون فوتبال در ورود و خروج مربیان و بازیکنان خارجی و تیم های ملی را حل و فصل کرده اهل شهرستان اندیمشک و همشهری گرشاسبی است. پی از این اتفاق گرشاسبی و حسین پور موضوع را با وزیر ورزش در میان می گذارند. در نهایت با رایزنی های انجام شده سلطانی فر پس از سفر نخست وزیر ترکیه به تهران، در محل ملاقات اردوغان و روحانی که حدود یک ماه پیش در تهران انجام شد حضور یافته و موضوع را با اردوغان مطرح می کند.
رییس جمهور ترکیه هم همان لحظه با مالک باشگاه ریزه اسپور که یکی از اقوام او است تماس گرفته و خواهان مذاکره با پرسپولیس و حل و فصل موضوع می شود. در ادامه و بعد از مدتی اما باشگاه ریزه اسپور به مدیریت پرسپولیس اعلام می کند حاضر است ۲۰۰ هزار دلار تخفیف دهد و بخشی از طلب را هم اقساطی دریافت کند. پس از این اتفاق گرشاسبی برای دیدار با سران باشگاه ریز اسپور به ترکیه می رود و این سفر با حضور رییس جمهور روحانی در ترکیه همزمان می شود. در این میان دوباره گرشاسبی با وزیر ورزش دیدار می کند و از او و تیم وزارت خارجه می خواهد تا این موضوع را با اردوغان در میان بگذراند. 
اردوغان از مالک ریزه می خواهد این ماجرا اتمام و حل و فصل شود و می توانید با هم ارتباطات فوتبالی و ورزشی داشته باشید و در آینده اقداماتی انجام شود که هم شما منتفع شوید و هم باشگاه پرسپولیس به عنوان یک تیم پرطرفدار حالا قرار است ریزه امروز یا فردا رسما اعلام کند چه میزان از مطالبات را می بخشد اما احتمال اینکه آنها کل بدهی را دریافت نکنند وجود دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
مردمان کهن تورک ایران و قفقاز و تروکیه در اوج سرسختی دلی مهربان و بخشنده دارن. لنگیها شانس آوردین طرفتون تورک و بامرام بوده.
‌سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
۴۰
janahi - دبی، امارات متحده عربی
جالبه . استقلال و تراکتور محرومیت کشیدند و آب از آب تکان نخورد ولی برای پرسپولیس باید پای دو رئیس جمهور درمیان باشه !! عجب فوتبالی داریم ما !
‌چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +133حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +112حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +106سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +105کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +96رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +81نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +80لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +74«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +73پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +68کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران