ناسا از کشف هشتمین سیاره یک منظومه شمسی بسیار دور از زمین خبر داد

آژانس ملی هوا-فضای ایالات متحده، ناسا، به همراه گوگل، روز جمعه اعلام کردند هشتمین سیاره یک منظومه شمسی بسیار دور از ما را کشف کرده اند.
 

این منظومه شمسی حدود ۲۵۴۵ سال نوری از منظومه شمسی ما فاصله دارد و سیاره کشف شده به دور خورشید آن، که «کپلر - ۹۰» نام دارد، می چرخد.

 
سیاره جدید که «کپلر-۹۰ آی» نامگذاری شده، مانند زمین سومین سیاره نزدیک به خورشید منظومه شمسی خود است، ولی با فاصله ای بسیار کمتر از زمین به خورشید که درجه حرارت آن را تا حد ۴۲۷ درجه سانتیگراد بالا می برد.
 
تلسکوب فضایی کپلر سال ۲۰۰۹، هنگامی که دانشمندان و پژوهشگران از تعداد سیاره‌های مشابه زمین در خارج از منظومه شمسی آگاه نبودند، به فضا پرتاب شد.
 
از زمان پایان ماموریت اولیه کپلر در سال ۲۰۱۲ تا کنون، وجود ۲۳۳۷ سیاره فراخورشیدی و ۴۴۹۶ سیاره دیگر، که احتمال حیات در آنها هست، تایید شده است.
 
این کاوشگر پیشرفته، که از فناوری «یادگیری ماشینی» گوگل استفاده می‌کند ، سال ۲۰۱۴ ماموریت دوم خود را با عنوان کِی-۲ (K2) آغاز کرد.
 
هدف این ماموریت جدید، جستجوی حیات فرازمینی، ستاره‌های تازه متولد شده، سوپر نُواها (ابر نو اخترها) یا هر پدیده فضایی ناشناخته دیگر اعلام شد.
 
یک سال بعد کپلر نخستین سیاره تقریبا هم اندازه زمین را کشف کرد که در مدار ستاره‌ای همچون خورشید ما واقع شده و قابلیت زندگی در آن می‌تواند امکان‌پذیر باشد.
 
ناسا نام این سیاره جدید را «کپلر-۴۵۲بی» (Kepler-452b) گذاشته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
karaji - کرج ، ایران
اگه برن اونجا حتما یک ایرانی‌ پناهنده میبینند !!
شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.