عروس و داماد جوان نیشابوری را ربودند / عروس از پنجره مخفیگاه فرار کرد

 رکنا:با دستگیری ۳عامل آدم ربایی زن و شوهر جوان در شهرستان نیشابور، سرکرده باند گروگان خود را در میدان آزادی تهران رها کرد و متواری شد.
 

به گزارش رکنا ، ساعت ۲۴ روز بیست و هفتم مهرماه امسال سه مرد و یک زن وارد خانه مسکونی در محدوده خیابان امیرکبیر نیشابور شدند. آنها پس از بستن دست و پا و دهان زوج جوان با تهدید چاقو طلاهای زن را به زور گرفتند و سپس ۲ گروگان  خود را به منزلی دیگر انتقال دادند. اما زن جوان توانست در فرصتی مناسب از پنجره خانه خود را به بیرون بیندازد و فرار  کند. زن جوان موضوع را به پلیس  ۱۱۰ اطلاع داد.


 زن جوان گفت: این زن در حالی که مصدوم هم شده بود هنگام حضور ماموران انتظامی گفت: آدم ربایان ما را به خانه ای بردند. ۵ ساعت گذشت و من توانستم فرار کنم. اما آنها شوهرم را با خود بردند.
 
شناسایی و دستگیری ۳ آدم ربا
 
فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی در این باره گفت: با گزارش موضوع آدم ربایی به فوریت های پلیسی ۱۱۰ ماموران کلانتری ۱۳ نیشابور بلافاصله در محل حاضر شدند. سرتیپ قادر کریمی افزود: دستورات لازم برای پی گیری سریع پرونده صادر و کارآگاهان پلیس آگاهی با هدایت دادستان شهرستان و به فرماندهی سرهنگ حسین بیات مختاری وارد عمل شدند.
 
وی خاطر نشان کرد: کارآگاهان با تحقیقات علمی وتخصصی سه تن از متهمان پرونده که ۲ تن از آنان زن و شوهر بودند را شناسایی و دراقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.
 
سرتیپ کریمی گفت: اما سرکرده باند که از مجرمان سابقه دار و تحت تعقیب به خاطر کلاهبرداری های متعدد در استان های تهران، خراسان رضوی، یزد و دیگر مناطق کشور قرار داشت با خودروی پرادوی خود گروگان ۲۵ ساله را با خود برده بود.
 
وی گفت: در حالی که ردزنی های گسترده پلیسی حاکی از آن بود که متهم گروگان خود را به شمال و شهر چالوس انتقال داده است سرکرده باند که احساس خطر می کرد به تهران گریخته و گروگان خود را در میدان آزادی پایتخت رها می کند و متواری می شود. جستجوهای گسترده برای دستگیری این متهم ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رائفی‌پور شورای نگهبان را تهدید کرد: اگر در انتخابات رد صلاحیت شوم، از «خیریه های همسرانتان» خواهم گفت
  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی می‌خواهد از ترامپ اوباما بسازد
  • گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و نخست وزیر بریتانیا درباره ایران
  • درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • آکسیوس: اسرائیل برای عملیات نظامی احتمالی طی روزهای آینده علیه ایران آماده می‌شود
  • عقیل جماعتی: به راحتی میتوانیم با مین ریزی در آب راه‌ها و با قایق‌های عاشورا ناوهای آمریکا را غرق کنیم
  • ایران برای ساعاتی تنگه هرمز را بست؛ اسرائیل و آمریکا برای اقدام بعد از «شکست مذاکره» آماده‌اند
  • پوستر ناو غرق شده آمریکا که وبسایت خامنه‌ای و سپاه پاسداران منتشر کرده
  • اعترافات تکان‌دهنده یک مأمور سرکوب: گوشواره‌های دختربچه را کندند و پیکرش را در کامیون بستنی میهن انداختند
  • ایران در بحران، ترامپ در اوج؛ چگونه واشینگتن از چالش‌های جمهوری اسلامی به نفع خود بهره می‌برد؟