کشف جسد قربانی جنایت مخوف در اعماق چاه‎

پسرجوانی که درپی اختلاف‌های شخصی، دوستش را به محلی خلوت کشانده و با شلیک گلوله، او را به قتل رسانده و جسدش را درچاهی انداخته بود، پس ازدستگیری، جزئیات قتل رافاش کرد و کارآگاهان را به محل جنایت برد.

به گزارش خبرنگارحوادث «ایران»، تحقیقات پلیسی درباره این پرونده به‌ دنبال اعلام گزارش ناپدید شدن پسر 27 ساله از سوی خانواده‌اش در دستور کار مأموران پلس شهرستان بهشهر-استان مازندران - قرارگرفت.

در این شکایت اعضای خانواده سید علی حسینی از اهالی و ساکنان منطقه «شهید آباد» اعلام کرده بودند که علی چند روز قبل از خانه خارج و به طور مرموزی ناپدید شده است. آنها گفتند دراین چند روز با تمام بستگان و آشنایان‌شان تماس گرفته اما هیچ‌کس ازاوخبر نداشت.

بنابراین به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب بهشهر، تیمی از مأموران آگاهی این شهرستان تلاش برای به‌دست آوردن ردی از جوان ناپدید شده را آغاز کردند.آنها در نخستین گام‌ها و در یکی از شاخه‌های عملیاتی، به بررسی روابط دوستانه او پرداختند تا اینکه به یکی از آنها مظنون شده و او را به‌صورت نامحسوس تحت مراقبت قرار دادند. در ادامه تحقیقات تخصصی نامحسوس  اطلاعاتی به‌دست آوردند که نشان می‌داد به احتمال قوی پسرجوان در ماجرای ناپدید شدن سید علی دخالت داشته است.

به این ترتیب احمد با دستوربازپرس، از سوی پلیس بازداشت شد، اما او با اظهار بی‌گناهی تلاش کرد مسیر تحقیقات را تغییردهد که  در ادامه و در جریان بازجویی‌های فنی، پلیسی، وقتی با دلایل و مستندات غیر قابل انکارکارآگاهان روبه‌رو شد به ناچار اعتراف کرد و پرده از راز جنایت هولناک برداشت.

وی در اعتراف‌های تکان دهنده‌اش گفت: روز حادثه دوستم را به بهانه‌ای به مکان خلوتی کشانده و پس ازمشاجره بر سر اختلافی که داشتیم با هم جرو بحث کردیم، اما ناگهان عصبانی شده و لوله اسلحه شکاری‌ام را به طرفش نشانه رفتم و قبل از اینکه فرصت عکس العملی داشته باشد ماشه را چکاندم که چند لحظه بعد هم جان سپرد.وی در ادامه محل رهایی جسد را به مأموران نشان داد و گفت: بعد از اینکه اطمینان پیدا کردم او کشته شده است برای اینکه رازم فاش نشود جسدش را به داخل چاهی انداختم. پس از این اعتراف‌ها تیم جنایی راهی محل واقعه شده و جسد را از چاه بیرون کشیدند.سپس به دستور بازپرس پرونده جسد برای تعیین علت و زمان وقوع قتل به پزشکی قانونی انتقال یافت.  عامل جنایت هم‌اکنون  بازداشت شده  و با صدور قرار قانونی تا انجام تحقیقات تکمیلی بازداشت است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید