فدراسیون جهانی کشتی درباره کشتی علیرضا کریمی و حریف روسش تحقیق می‌کند

فدراسیون جهانی کشتی امروز اعلام کرد درباره "بی‌نظمی‌هایی" که در مسابقه کشتی علیرضا کریمی و علیخان جبرائیلوف در دور اول مسابقات کشتی قهرمانی جهان زیر ۲۳ سال در لهستان اتفاق افتاد تحقیق می‌کند.
 

بنابر اعلام فدراسیون جهانی، "رسانه‌های خبری گزارش کرده‌اند که به باور آنها مربیان علیرضا کریمی او را هدایت کرده‌اند که مسابقه خود را ببازد تا از مواجهه با حریفی احتمالی در دور دوم پرهیز کند."

 
"کمیته حقوقی و اخلاقی فدراسیون جهانی تمام واقعیات را در هفته‌های آینده بررسی خواهد کرد و توصیه‌های خود را در اختیار هیات مدیره این فدراسیون قرار خواهد داد."
 
در فیلم رسمی مسابقه علیرضا کریمی با حریف روس، زمانی که کشتی‌گیر ۸۶ کیلوی ایران سه بر دو از حریفش پیش بود، صدای مربیان کشتی‌گیر وزن ۸۶ کیلو شنیده می‌شد که به او می‌گفتند "باید ببازی." علیرضا کریمی این کشتی را ۱۴ بر سه واگذار کرد.
 
کاربران شبکه‌های مجازی به انتشار این فیلم واکنش گسترده‌ای نشان دادند و با راه‌اندازی هشتگ "باید ببازی" به این موضوع پرداخته‌اند.
 
آنها معتقد بودند این تصمیم برای پرهیز از مواجهه با حریف اسرائیلی در دور بعد گرفته شده بود.
 
با این حال وضعیت جدول طوری پیش رفت که علیرضا کریمی در نهایت باید برای مقام سوم با کشتی گیر اسرائیلی روبرو می‌شد که از این کار خودداری کرد و مدال برنز به یوری کالاشنیکوف رسید.
 
ساعتی بعد علیرضا کریمی در اینستاگرام نوشت: "آخرین سنگر سکوته حق ما هم هیچ وقت گرفتنی نیست".
 
فدراسیون کشتی ایران در بیانیه‌ای از این کار "پهلوان" علیرضا کریمی قدردانی کرد: "این دومین باری است که تو با گذشتن از حق خودت، در مظلومیت تمام، از مظلومیت مردم فلسطین دفاع می‌کنی، مردمی که شاید هیچ گاه در جریان این فداکاری تو نباشند."
 
این نخستین بار نبود که تصاویر دوربین‌های تلویزیونی این طور نشان می‌دادند که کشتی‌گیری ایرانی برای پرهیز از مواجهه با کشتی‌گیر اسرائیلی، مسابقه خود را عمدا باخته است و دو بار دیگر در سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ هم اتفاق مشابهی افتاده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
perspolisi - سیدنی، استرالیا
یه محرومیت شاید باعث شه بقیه ورزشکارامون در آینده در مورد این باختای شرم آور تجدید نظر کنن. پناهنده شدن به کشورای دیگه ۱۰۰۰ مرتبه شرف داره به این باختای الکی
یکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +123جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +92پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند