استقبال کوروش باقری از کمپین #نذر_کرمانشاه/ الان هیچ اولویتی بالاتر از کمک به غرب کشور نیست

ورزشکاران و هنرمندان به کمپین #نذر_کرمانشاه پیوستند.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ زلزله چند شب گذشته غرب کشور و از دست دادن هموطنان عزیزمان دوباره ایران را عزادار کرد و با توجه به نزدیکی به شب های عزیز 28 صفر، ورزشکاران و هنرمندان به کمپین #ندر_کرمانشاه پیوستند و تصمیم دارند نذورات خود را به مردم زلزله زده غرب کشور اهدا کنند. کوروش باقری مربی تیم ملی وزنه برداری که خودش اهل کرمانشاه است در مورد این کمپین گفت:« من به همشهری ها و مردم استانم تسلیت می گویم. شنیدم آقای رئیس جمهور به کرمانشاه رفتند این خیلی اقدام موثری است. در روزهای گذشته با هر کس تماس می گرفتیم می گفتند پیام های تسلیت زیادی دریافت کردیم ولی آن منطقه کوهستانی است و دسترسی به روستاهایش سخت است، ما بیشتر نیاز به کمک داریم. این مردم سقف بالای سرشان از دست رفته و در این فصل سرد سال بیشتر نیاز به کمک عملی دارند.»

 
باقری درباره کمک های مردمی و ورزشکاران به مناطق زلزله زده گفت:« دو سه تا از قهرمان ها الان برای کمک پیش قدم شده اند ولی من خودم شرایط جسمی ام چندان خوب نیست که بتوانم حضور فعال داشته باشم ولی در کنار همه اینها هستم. مثلا اینکه علی دایی عزیز شماره حسابی برای جمع آوری کمک ها داده یا کیانوش رستمی هم شماره حساب داده و هم مدالش را برای حراج گذاشته، من از هر دوی این عزیزان تشکر می کنم و از مردم می خواهم از این مسیرها و البته از طریق جمعیت هلال احمر برای ارسال کمک استفاده کنند.»
باقری ادامه داد:«کیانوش خودش بچه آن شهر است و می تواند حضور داشته باشد من هم همه جوره در کنار این مردم هستم و امیدوارم این مردم همانطور که همیشه نشان دادند اینبار هم در کنار عزیزان زلزله زده هم استانی من باشند. همه با هم کمک کنیم و فکر می کنم الان هیچ اولویتی در کشور بالاتر از کمک به غرب کشور نیست. امیدوارم همه در کنار هم باشیم تا کسی در سرما و گرسنگی نماند.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟