علی کریمی: آقای تاج! به جای بیانیه، مناظره تلویزیونی بگذارید

پس از آن که علی کریمی در شبکه ورزش انتقاداتی از جمله عدم انتشار فیش های حقوقی مهدی تاج و مسائل مربوط به بدهی بازیکنان را به فدراسیون فوتبال وارد دانست، فدراسیون فوتبال با انتشار جوابیه ای به این اظهارات واکنش نشان داد.
 

به گزارش طرفداری، علی کریمی پس از بیانیه فدراسیون فوتبال سکوت نکرد و حرف هایی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد که به شرح زیر است:

 
اقاى تاج و یاران با وفایش، عارضم خدمتتون که من نیازى به اطلاعات بیشتر ندارم که وقتى پاى شما و یاران با وفاتون وسط باشه ، من بیسواد حداقل از این فوتبال یه تجاربى دارم که امثال تو و همدستات توى خواب هم نمیتونید تجربه کنید، چند مورد بود که باید در جریان بزارمتون هر چند میدونم این اطلاعیه کار شما نیست !!!!!!!!!
 
١. افتخار کنید که بعد ٣ سال تونستین به لطف afc با من و بقیه بازیکنان تسویه کنید، این همون کاره ماندگارى بود که کردین و ما نمیدونستیم.( دوستان عزیز به تاریخ حکم من توجه کنید لطفاً)
 
٢. گفتین که حقوق نمیگیرین ، خیلى خوبه، ولى اگه منافع تو و همکاراتون در چیز دیگه اى نیست چرا ول نمیکنید شانس رو به نفر دیگه اى بدین!!!؟؟؟؟.
 
٣. بى زحمت لطف کنید قرار دادهایى که در زمان دارو دسته شما بسته شده رو براى شفاف سازى منتشر کنید کما اینکه زودتر این کارو باید میکردین از قبیل قرارداد سرمربى تیم ملى،قرارداد توپهاى ال اشپرت، قرارداد لباسهاى ال اشپرت، قرارداد تبلیغهاى محیطى، قرار داد توپ جدید دربى استار، لیست مسئولینى که بابت جام جهانى ٢٠١۴ پاداش گرفتن و مبلغشون ،و و و!!؟؟؟. حرفهایى که زدم نکات پیش پا افتاده این فوتبال بى درو پیکر بود،اگه قرار باشد همه حقایق گفته شود ، یاد شعرى میفتم که همیشه ورد زبان همایون خان بهزادى ( روحش شاد) بود چون پرده بر افتد نه تو مانى و نه من.
 
زحمت کشیدین بیانیه دادین واخرش اینجورى نتیجه گیرى کردین که این حرفها ( حرفهاى من وامثالهم) کمکى به این فوتبال نمیکند !!!؟. چون نرود میخ اهنى در سنگ!!!
 
در ضمن شما به جاى بیانیه دادن ، بهتره یه مناظره تلویزیونى بزارین ، شما که فى سبیل الله کار میکنید کار خطایى هم که نکردین پس از چى واهمه دارین، لحظه شمارى میکنم براى اون لحظه! منتظر بیانیه بعدى هستم و مطمئن باش دفعه بعد اینطور حرف نمیزنم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
rahjoo - بابل، ایران
بعید میدونم اون ساکت و تاج و کفاشیان که هر سه متعلق به اصفهان هم هستن و یه باند درست کردن بتونن حریف این علی کریمی بشن!!علی کریمی یه دونه س
شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +160سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +141فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید