ایران «حادثه تروریستی» نیویورک را محکوم کرد

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران.سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی روز چهارشنبه، دهم آبان‌ماه، اقدام تروریستی و مرگبار روز گذشته در شهر نیویورک آمریکا را محکوم کرد، اما در عین حال ریشه آن را در سیاست‌های آمریکا و متحدانش دانست.
 
روز چهارشنبه در ادامه واکنش‌های جامعه بین‌الملل به این حادثه تروریستی تازه در نیویورک، دبیرکل اتحادیه عرب نیز آن را محکوم کرد.
 
راننده یک خودرو وانت روز سه‌شنبه با ورود به خط ویژه دوچرخه‌سواران و حرکت در مسیر مخالف به عابران پیاده و چند دوچرخه‌سوار در منهتن نیویورک حمله کرده و به دنبال خود دست‌کم هشت قربانی بر جای گذاشت.
 
پنج شهروند آرژانتین و یک شهروند بلژیک در میان هشت قربانی حمله بودند و این حادثه بیش از ده نفر را نیز زخمی و روانه بیمارستان کرد.
 
یک روز بعد بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، در واکنش به این حادثه آن را محکوم کرده و به بازماندگان قربانیان آن تسلیت گفت.
 
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آقای قاسمی در عین حال «ریشه پدیده شوم» تروریسم و حوادثی از این دست را در سیاست‌های آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه دانست.
 
او گفت: «ریشه پدیده شوم، غیرانسانی و بی‌رحم تروریسم سیاست و رویکردی است که... آمریکا و متحدان آنها در منطقه خاورمیانه برای ایجاد، پرورش، حمایت و استفاده ابزاری از این گروه‌ها در پیش گرفتند.»
 
گزارش رسانه‌های آمریکا حاکی است که راننده خودروی روز سه‌شنبه سیف‌الله حبیب‌الله‌ویچ صاحب‌اف شهروند ازبکستان است و در سال ۲۰۱۰ وارد آمریکا شده است. گفته می‌شود که وی از ایالت فلوریدا به نیویورک سفر کرده بود.
 
این نخستین بار از تاریخ یازده سپتامبر ۲۰۰۱ در نیویورک است که حمله تروریستی مشابهی در این شهر رخ می‌دهد.
 
در عین حال این نخستین حمله «تروریستی» با استفاده از خودرو در خاک ایالات متحده نیز هست، حمله‌ای که شبیه آن اخیراً در شهرهای اروپایی رخ داده و ده‌ها کشته برجای گذاشته‌ است.
 
چنین حمله‌ای در سال گذشته از جمله در شهر نیس فرانسه و شهر برلین آلمان اتفاق افتاد.
 
روز چهارشنبه احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب، نیز در واکنش به حادثه نیویورک با دولت آمریکا و بازماندگان قربانیان ابراز همدردی کرد.
 
به گفته آقای ابوالغیط، این گونه حوادث «مسئولیت بیشتری برای جامعه بین‌الملل» ایجاد می‌کند تا در نبرد با تروریسم همکاری بیشتری داشته باشند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
hamid swed - مالمو، سوئد
شما صد دفعه دیگه هم محکوم کنید, بازم تروریستین, پس از این قوپی ها نیاین که اصلا بهتون نمیاد!!!!!!
‌چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۷
۳۳
IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان
دنیا هم بی‌ صبرانه منتظر محکوم کردن تروریست از طرف ملا‌های مکار اشغالگر رژیم اسلامی حاکم بر ایران در نیویورک بود که اون‌ها هم محکوم کردن و خیال همه راحت شد. رو که نیست، سنگ پای قزوینه:)
‌چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۱
۴۳
Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا
..نخورید بابا. شما مادر تروریسم جهانی هستید
‌چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +218شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +148حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +129بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +112شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم