شهردار تهران: ابعاد جدید پرونده املاک نجومی رسیدگی می‌شود

محمد علی نجفی شهردار تهران محمد علی نجفی، شهردار تهران، در نخستین نشست خبری پس از در اختیار گرفتن سمت خود، اعلام کرد که کمیته‌ای را برای روشن شدن وضعیت واگذاری املاک نجومی تعیین کرده است.
 

به گزارش خبرگزاری‌های داخلی ایران، آقای نجفی روز دوشنبه ۲۴ مهر به خبرنگاران گفت که هنوز موضوع املاک نجومی برای او مبهم است چرا که مشاور شهردار پیشین تهران در رسیدگی به املاک نجومی به درخواست او برای ارائه گزارش پاسخ نداده است.

 
«املاک نجومی» عنوانی است که برای پرونده واگذاری املاک شهرداری به برخی اشخاص با تخفیف ویژه استفاده می‌شود.
 
شهریور ماه سال گذشته برخی وبسایت‌های خبری نامه سازمان بازرسی به شهرداری را منتشر کردند که در آن از شهردار تهران درباره واگذاری املاک با تخفیف ۵۰ درصدی به افرادی خارج از شهرداری، توضیح خواسته بود.
 
این نامه از سوی اعضای اصلاح طلب منتقد محمد باقر قالیباف منتشر شد. این اعضا ادعا کردند که تخفیف داده شده در واگذاری املاک حدود دو هزار میلیارد تومان بوده است.
 
دستگاه قضایی در ادامه پرونده را مورد بررسی قرار داد و تخلف و غیرقانونی بودن برخی از واگذاری‌ها را تایید کرد. یک نماینده مجلس نیز زمستان گذشته گفت که آقای قالیباف واگذاری ۱۲۰ ملک با تخفیف ویژه به افراد را پذیرفته است.
 
حال محمد علی نجفی، شهردار جدید تهران، اعلام کرده است که برای بررسی ابعاد واگذاری این املاک کمیته‌ای سه نفره تشکیل داده است.
 
او گفت: «واگذاری املاک تنها از طریق سازمان املاک شهرداری نبوده و از طرق دیگر هم به اسم و هزینه شهرداری واگذار می‌کردند که اگر فرصت شود پس از بررسی اعلام خواهم کرد.»
 
به گفته او، برخی از افراد که نامشان در لیست آمده بود ملکی دریافت نکردند که باید از آنها اعاده حثیت شود اما افرادی هم هستند که نامشان در لیست نیست اما ملک دریافت کرده اند.
 
تخلف مدیریت دوره پیش شهرداری در استخدام ۶ هزار نفر
 
شهردار تهران در بخش دیگری از گفت و گوی خود با اعلام اینکه شهرداری تهران ۶۸ هزار و ۴۰۰ نفر پرسنل دارد گفت که ۵۰ هزار کارگران بخش نگهداشت و پسماند هم پیمانکار شهرداری تهران هستند اما جزو پرسنل شهرداری تهران نمی‌شوند.
 
او در ادامه با اشاره به اینکه تخلفات در معاونت مالی اداری شهرداری در دست بررسی است گفت: «از اول فروردین امسال تا زمانی که مسوولیت شهرداری به من واگذار شد، حدود ۶ هزار نفر از پرسنل شهرداری رسمی شده‌اند. این یک تخلف است، لذا گفتم که پرونده مدیرکل منابع انسانی تشکیل شود.»
 
آقای نجفی در بخش دیگری از سخنان خود، بدهی‌های شهرداری تهران را حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که برخی بدهی‌ها در حساب‌های شهرداری منظور نشده‌اند و به طور معجزه آسا کشف می‌شوند؛ مثلا تعاونی ناجا به تازگی مدعی شده است که ۲ هزار ۴۰۰ میلیارد تومان از شهرداری طلب دارد.
 
در سالهای پایانی شهرداری محمد باقر قالیباف شهردار پیشین تهران، منتقدان، مدیریت ۱۲ ساله او را موجب بدهکاری سنگین شهرداری تهران، استخدام انبوه نیروی انسانی و از میان رفتن سرمایه‌های شهر دانستند.
 
در جریان انتخابات اردیبشت ماه گذشته، اصلاح طلبان موفق شدند شورای شهر تهران را به طور کامل از دست اصولگرایان خارج کنند. پس از این پیروزی، شورای شهر محمد علی نجفی، چهره اصلاح طلب و از اعضای دولت آقای روحانی را به سمت شهردار تهران انتخاب کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
lehrte - هانوفر، آلمان
دزد قبلی دیگه حساباش جا نداشت(یا به اصطلاح جیباش پر شده بود )حالا این یکی اومده جیباشو پر کنه ای امت به خواب رفته بیدار شوید
‌سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
ملت شریف ایران .گول این حرفهای بظاهر منطقی را نخورید؟؟؟تمام فسادجامعه ببیت ولایت ختم میشود.احمدینژاد در ابتدا بسراغ وزارت نفت رفت (بعنوان رسیدگی بخلاف ها)دیدیم که چه شد!؟!؟نجفی هم برنامه دارد.هر برنامه ای که داشته باشد در جهت منافع مردم نیست.
‌سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
هر چقدر پرونده هاى فساد مالى دیگه به نتیجه رسید ، اینهم میرسه! چه بگه و چه نگه ، چشم و گوش ملت پُره از دزدى و اختلاس و فسادهاى مالى دیگه و براشون عادى شده ! کسى تره هم خورد نمى کنه ، همه هم میدونن که همه چیز بخوبى و خوشى ماستمالى میشه و میره !
‌سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱
۲۸
جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان
تو هم مانند روحانی یک جلسه با سپاه برگزار میکنی و خفخون میگیری.
‌سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد