یک هنرپیشه آلمانی برای جوان ماندن باکتری ۳٫۵ میلیون ساله به خود تزریق می کند

یک هنرپیشه آلمانی ۴۵ ساله یک باسیل ۳٫۵ میلیون ساله از یخ های سیبری به خود تزریق می کند تا بدین طریق بتواند از روند پیری خود پیشگیری نماید.
 

این خانم که به «مانوش» ملقب است خود را به یک موش آزمایشگاهی تبدیل کرده تا نخستین انسانی باشد که باکتری کهنسال و باستانی Bacillus F را به خود تزریق می کند. سلول های باکتری یاد شده هیچ نشانه ای از گذر زمان را در خود نشان نمی دهند و این طور تصور می شود که شاید بتواند از پیری سلول های انسان هم پیشگیری کند.

 
هنرپیشه موردبحث به مدت سه ماه است که این تزریق را انجام می دهد و ادعا می کند که باسیل اف موثر واقع شده و در حال حاضر، وی از نظر ظاهری و روحی بسیار جوان تر از آن چه هست، به نظر می رسد.
 
شاید بد نباشد بدانید که باسیل اف را نخستین بار توسط یک دانشمند روسی در منطقه منجده در شمال غربی روسی کشف کرد. در سال ۲۰۱۵ میلادی، گروهی از محققان و دانشمندان DNA این باکتری را رمزگشایی کرده و متوجه شدند که با تمامی سلول های موجود در طبیعت متفاوت است.
 
نتیجه این تحقیقات ثابت کرد که باسیل اف هیچ نشانه ای از پیری و گذر زمان را ندارد. به این مفهوم که می تواند همیشه جوان و زنده بماند.
 
مانوش، هنرپیشه آلمانی با شنیدن این ادعای علمی فرض را بر این گذاشته که شاید با تزریق این باکتری به جریان خونش بتواند از پیر شدندش پیشگیری کرده و همیشه جوان بماند.
اگر برایتان سوال است که این خانم از مونیخ آلمان چگونه به این باکتری در روسیه دست پیدا کرده، باید بگوییم که وی باکتری عجیب و نامیرای باسیل اف را از بخش ژئوشیمیولوژی دانشگاه دولتی مسکو و از فردی به نام دکتر آناتولی بروچکوف گرفته است.
 
گفتنی است، از آنجا که هیچ پزشکی این تزریق را برای این خانم انجام نمی دهد، زیرا ممکن است مجوز طبابتشان باطل شود، او خودش تحت نظر دوستان و پزشکانی که آشنا هستند این کار را انجام می دهد. به این صورت که هر دو هفته یک بار باکتری های عجیب را به بدن خود تزریق می کند و در نظر دارد که دوز مصرفی را بالا برده و فواصل تزریق ها را کاهش دهد.
 
مانوش به دنبال این کار فوق العاده عجیبی که انجام می دهد، بیان داشته: «پوست من همانند یک بچه نرم است. شاید در عکس ها این نرمی را حس نکنید، اما پوست من اکنون هیچ گونه لکه یا جوشی ندارد. تاکنون هرگز حسی به این خوبی نداشته ام و کیفیت خوابم هم بسیار عالی شده است.»
آناتولی بروچکوفدکتر بروچکوف گفته که خودش این باکتری ها را گرفته و مانوش نیز نخستین فردی است که آن ها را به طور مستقیم به جریان خون خود تزریق می کند.
 
در رابطه با تاثیرات جانبی این تزریقات و اثرات طولانی مدت آن هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست. مانوش گفته که می دانم این باکتری من را ۲۰ سال جوان تر نمی کند اما بدون شک کمکم می کند تا سن ۸۰ یا ۹۰ سالگی زندگی کنم.
خانواده این خانم با این کارش به شدت مخالف هستند اما این امر مانوش را از ادامه دادن مسیری که قدم در آن گذاشته، منع نمی کند. همچنین دکتر بروچکوف نیز به وی توصیه کرده که این باکتری را مستقیم به خون خود وارد نکند، اما خانم مانوش کار خودش را می کند.
 
در آخر بد نیست بدانید که این خانم به شدت به زیبایی و جوان ماندن اعتیاد دارد به طوری که در طول ۲۰ سال گذشته، حدود ۵۰ هزار دلار برای انواع جراحی های زیبایی هزینه کرده است. از جمله می توان به لیفتینگ صورت، کوچک کردن بینی و … اشاره کرد.
 
با اینکه بیشتر مردم تصور می کند که این کار خانم مانوش دیوانگی است، اما بد نیست اشاره کنیم که در گذشته با تزریق این باکتری به بدن موش ها، به عمر آن ها افزوده شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +236سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +225پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +159نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +159پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +124شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +120دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +114مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی