سربازخشمگین ،افسر مافوق را کشت

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان البرز جزئیات حادثه کشته شدن افسر و سرباز در کرج را تشریح کرد.
 

به گزارش جام جم آنلاین،به نقل از مهر رضا حسینی، با اعلام جزئیات تکمیلی پیرامون خبر روز گذشته مبنی بر به قتل رساندن یک نیروی کادر انتظامی توسط سرباز وظیفه، گفت: ساعت سه بامداد افسر کادر از سرباز وظیفه می‌خواهد که برای رفتن به سر پست آماده شود که وی امتناع می‌کند.

 
پس از جروبحث بالاخره سرباز سر پست خود رفته اما دو ساعت بعد با اسلحه کلاش سازمانی که جهت پست نگهبانی در اختیار داشته به‌طرف فرمانده خود تیراندازی کرده و او را به قتل می‌رساند. متعاقب آن سرباز نیز با اسلحه خودکشی می‌کند.
 
بلافاصله موضوع به دادسرای نظامی استان البرز گزارش‌شده و بازپرس شعبه اول دادسرای نظامی به همراه تیم بررسی صحنه جرم و کارشناسان سلاح در محل وقوع جرم حاضر شدند و پس از اقدامات و تحقیقات مقدماتی، دستورات لازم به ضابطین برای تکمیل تحقیقات و اعلام نتیجه به دادسرای نظامی البرز داده‌شده است.
 
به گفته رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان البرز ،سرباز مذکور که دارای ۲۱ ماه خدمت سربازی بوده با شلیک یک تیر به ناحیه سرخود خودکشی کرده است.
 
شایان ذکر است؛ ساعت پنج بامداد روز سه‌شنبه ۱۱ مهر به علت درگیری بین یک سرباز با فرمانده اش در انبارک مواد ناریه در حوزه کلانتری ۴۰ کلاک هر دو نفر جان خود را از دست دادند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Realman - ارواین، ایالات متحده امریکا

عجب خری بوده سربازه ۲۱ ماه خدمت خود فوقش دو‌دفعه دیگه هم‌ پست میداد تموم میشد دیگه . البته خیلی نظامی عقده ای و بیسواد هم تو نیروهای نظامی ایران زیاده .
‌پنجشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶
۴۳
حامد اندونزی - زندان چیربون ، اندونزی

توی خدمت یه اصطلاحی هست که بالای 15 ماه خدمتو میگن دیگه نمیکشه، اینم که دیگه اخرای خدمتش بوده کلن دیگه همه چی رو مخش بوده.
‌پنجشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
سربازی در ایران یعنی تلف کردن دوسال از عمر یک جوان بدون بازدهی مفید
جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +237ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +215شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +174وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +169نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +138فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی