مخالفت آمریکا با صدور ویزا برای یک وزنه بردار ایرانی

فدراسیون وزنه‌براری آمریکا اعلام کرد که تنها با صدور ویزای یک وزنه‌بردار ایرانی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان مخالفت کرده است.
 

به گزارش تسنیم، در فاصله دو ماه مانده تا آغاز مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان، گفته می‌شود که آمریکایی‌ها با صدور ویزای چهار نفر از اعضای کاروان وزنه‌بردای ایران از جمله دو وزنه‌بردار مخالفت کرده‌اند، اما فدراسیون وزنه‌برداری آمریکا این خبر را تکذیب کرد. رقابت‌های قهرمانی جهان قرار است بین تاریخ‌های ۲۸ نوامبر تا ۶ دسامبر ۲۰۱۷ (۷ آذر تا ۱۵ آذر) به میزبانی شهر آناهایم واقع در کالیفرنیا برگزار شود.

 
فیل اندروز، مدیر اجرایی فدراسیون وزنه‌برداری آمریکا در این خصوص اظهار داشت که تمامی درخواست‌های وزنه‌برداران ایرانی برای صدور ویزا مورد موافقت قرار گرفته و تنها با درخواست یک ورزشکار که نامش را بر اساس قوانین نمی‌تواند فاش کند، طبق قانون ۲۱۴b مخالفت شده است.
 
مدیر اجرایی فدراسیون وزنه‌برداری آمریکا در این خصوص گفت: این قانون تأکید می‌کند متقاضی صدور ویزا باید اثبات کند که پس از اتمام مسابقات قهرمانی جهان به کشور خود بازخواهد گشت. با مشورتی که با وزارت خارجه (آمریکا) داشتیم، مشخص شد که وزنه‌بردار ایرانی به مانند هم‌تیمی‌هایش نتوانسته مدارک لازم برای اثبات این موضوع را تأمین کند. افراد دیگری که درخواست‌شان برای حضور در این مسابقات رد شده، از اعضای کاروان ایران و تراپیست تیم بوده‌ا‌ند.
 
اندروز البته خبر داد فدراسیون وزنه‌بردای ایران برای دریافت ویزای آن ورزشکاری که بار اول درخواستش از سوی آمریکا رد شده، درخواست مجدد صدور ویزا داده‌ است. او تأکید کرد: مطمئن هستیم که آن وزنه‌بردار باقیمانده ایران در صورتی که به قانون ۲۱۴b پایبند باشد، موفق به دریافت ویزایش خواهد شد.
 
در روزهای اخیر اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه آمریکا با درخواست صدور ویزای صالح چراغی و ایوب موسوی، وزنه‌برداران اوزان ۸۵ و ۹۴ کیلوگرم ایران مخالفت کرده، اما اندروز این خبر را تکذیب و اعلام کرد نام هیچیک از این دو ورزشکار در لیست اولیه‌ای که فدراسیون وزنه‌بردای ایران برای صدور ویزا اعلام کرده، نبوده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +283شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +238شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +202پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +166سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +149ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +143فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +121پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +101ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید