معبد باستانی یونان پس از صد سال کاوش پیدا شد

معبد آمارینتس به تدریج با حفاری‌ها آشکار می‌شود گروهی از باستان‌‍شناسان پس از بیش از ۱۰۰ سال کاوش یک معبد گم‌شده باستانی در یونان را یافتند. آنها پس از آن موفق به کشف معبد شدند که برایشان روشن شد سرنخ‌های باستانی درباره محل معبد، اشتباه بوده است.
 

شبکه تلویزیونی ای آر تی یونان گزارش داده است که سال ۱۹۶۴ تیمی از باستان شناسان یونانی و سوئیسی شروع به حفاری در سایت ارتریا در جزیره ایبوئا کرند، سایتی که "باستان شناسان دیگر از قرن نوزدهم مشغول به حفاری بی نتیجه در آن بودند."

 
آنها قصد داشتند معبد افسانه‌ای آرتمیس، یکی از خدایان یونان باستان را پیدا کنند. این معبد را استرابون، مورخ و جغرافی‌دان یونان باستان توصیف کرده بود.
 
او نوشته بود که این معبد در حدود یک و نیم کیلومتری شهر باستانی ارتریا قرار دارد.
 
اما دنیس نافلر، باستان‌شناس سوئیسی شواهدی یافت که سنگ‌هایی با مشخصه‌های سنگ‌های ساختمان‌های یونانی در کلیساهای دوران بیزانس مجددا مورد استفاده قرار گرفته‌اند، او بر همین اساس نتیجه گرفت که استرابون درباره فاصله معبد اشتباه می‌کرده است. نافلر تخمین زد که فاصله میان این معبد و شهر ارتریا ۱۱ کیلومتر است.
 
بر اساس همین محاسبه تیم‌های باستان شناسان از دانشکده باستان شناسی سوئیس و موسسه باستان شناسی یونان، کارهای حفاری را به دامن تپه‌ای در نزدیکی روستای ماهیگیری کوچک آمارینتس منتقل کردند. پس از انجام کار زیاد آنها اتاقی سالن مانند پیدا کردند، که می‌توانست بخشی از معبد را تشکیل دهد. آنها در سال ۲۰۱۲ به طور جدی مشغول به کاوش شدند.
 
وزارت فرهنگ یونان گفته است محاسبات باستان‌شناسان در تابستان درست از آب در آمد و آنها در جستجوی معبد آرتمیس به دیوارهای سالن رسیدند.
 
این تیم از آن زمان تا کنون آثار متعلق به قرن‌های ششم تا دوم قبل از میلاد را کشف کرده است، از جمله فواره زیرزمینی، و مهمتر از آن، کتیبه و سکه‌هایی با نام آرتمیس،الهه محافظ آمارینتس کشف شده است. وبسایت محلی اویازوم می گوید: "این‌ها تایید می‌کنند که این معبد محل برگزاری مراسم سالانه پیروان محلی الهه شکار در ارتریا بوده است."
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +324نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +236پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +176پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +116مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +107افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟