گالری موزه لوور در ابوظبی با صدها اثر هنری از گوشه و کنار دنیا به زودی گشایش می‌یابد

مراسم اعلام رسمی گشایش گالری موزه لوور در ابوظبی  بیش از ۶۰۰ اثر هنری از سراسر جهان، روز ۱۱ نوامبر (دو ماه دیگر) در گالری «لوور» در ابوظبی به نمایش گذاشته می‌شود. برگزارکنندگان این نمایشگاه امیدوارند بتواند در هر سال میلیونها تماشاگر را به پایتخت کشور امارات متحده عربی جلب کند.
 

گالری لوور ابوظبی، نمونه‌هایی ازهنر پیش از تاریخ تا دوران معاصر را به نمایش خواهد گذاشت؛ از جمله کارهایی از نقاشانی چون پل گوگن، پابلو پیکاسو و سای تومبلی .

 
مقام‌های فرانسوی روز چهارشنبه ۱۵ شهریور گفتند که هیچ محدودیتی برای نمایش آثار مجموعه لوور، که شامل نقاشی بدن‌های لخت، نقاشی های اسلامی و مسیحی وآثار شاخص مذاهب آسیایی است، در نظر گرفته نشده است.
 
«ژان فرانسوا شارنیه»، یکی از مسئولان فرانسوی دست اندرکار برپایی موزه می‌گوید:« ما در موزه تندیس‌های برهنه داریم، نقاشی‌های معاصر داریم. همچنین تصویرهای مذهبی از همه مذاهب.»
 
ترتیب آویختن و عرضه آثار گالری به گونه‌ای است که بر مراحل مهم در تحول بشریت و همچنین بر ارتباط میان فرهنگ‌های گوناگون تاکید می‌کند.
 
«فرانسواز نیسن» وزیر فرهنگ فرانسه، روز چهارشنبه در در یک کنفرانس خبری برای اعلام زمان گشایش لوور ابوظبی گفت: «ما با نمایش یک اثر چینی و یک تابلو اسلامی، وابستگی و ارتباط فرهنگ ها، و شباهت‌ها را نشان خواهیم داد... هدف آن است که نشان دهیم در طول تاریخ، شباهت‌ها و پل‌ها بیشتر بوده تا دیوارها.»
 
آثار مهم موزه شامل یک سری وسائل کامل تشییع جنازه مصری از قرن دهم پیش از میلاد، شمایل مریم مقدس و فرزندش، اثر «جووانی بلینی» از قرن پانزدهم، یک تابلو ترکی از سال ۱۷۸۷ با عنوان «یک امیر جوان در حال مطالعه» کار عثامه حمدی بیگ است. فرانسواز نیسن وزیر کشور فرانسه گفت: «در زمانی بعضی نیروها، با تخریب آثار هنری، به فرهنگ حمله می‌برند و میراث ما را به گروگان می‌گیرند، این اقدامی اساسی است. این پاسخ تمدن به وحشیگری است.»
 
مقامات امارات متحده عربی هزینه تاسیس گالری لوور را، که نخستین بار ده سال پیش اعلام شد و ابتدا قرار بود در سال ۲۰۱۲ گشایش یابد، فاش نکرده‌اند. کمپانی دولتی سرمایه گذاری و توسعه جهانگردی قرار بود موزه را در میانه سال ۲۰۱۶ تحویل مقامات گردشگری و فرهنگ ابوظبی بدهد. ولی تحویل آن به خاطر مشکلات ساختمانی به تاخیر افتاد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
نام Osman Hamdi Bey در این خبر اشتباه ٬٬عثمامه٬٬ نوشته است. این مرد بلند همت همچنین بنیانگذار «موزه باستانشناسی» و «موزه شرق باستان» که حدود ۱۲۰ سال پیش در استانبول افتتاح شد می باشند. دیدار از این موزه ها برای مشتاقان به کسب آگاهی از تاریخ و تمدن مشرق زمین فرصتی استثایی خواهد بود.
یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد