مرد فالگیر ۳ جوینده گنج را به دام مرگ کشاند

سه مرد که به توصیه یک رمال برای یافتن گنج شروع به حفاری در یکی از خانه‌های شهر«آبیک» قزوین کرده بودند بجای رسیدن به گنج به چاه فاضلاب رسیدند وبه طرز دلخراشی درمنجلاب غرق شدند.
دادستان آبیک در شرح این واقعه گفت: مرد صاحبخانه فرزند بیماری داشت که برای نجاتش به یک رمال مراجعه کرد. اما مرد رمال پس ازتوصیه‌های درمانی، به این مرد گفت: «داخل خانه ات گنجی پنهان است.» بنابراین مرد نگون بخت پس ازمرگ کودک بیمارش تصمیم گرفت دنبال گنج بگردد. بعد هم موضوع را با برادرش مطرح کرد.

برادر صاحبخانه هم ماجرا را با دو نفر از دوستان خود که اهل شمال بودند درمیان گذاشت. بدین‌ترتیب آنها به امید یافتن گنج دست به حفاری در خانه زدند.

این سه نفرحدود 9 روز برای یافتن گنج به حفاری ادامه دادند اما با توجه به اینکه در فاصله چند متری محل حفاری، چاه فاضلاب قرار داشت، ناگهان دیواره‌های چاه ریزش کرد ویکی ازآنها به داخل فاضلاب سرنگون شد.
سپس فرد دوم که برای نجات دوستش در حال تلاش بود سرنگون شد و نفر سوم هم که برای نجات آن دو نفر وارد چاه شده بود به همان سرنوشت گرفتار شد و هر سه درفاصله کوتاهی جان باختند. صاحبخانه که راننده مینی بوس است دربازجویی گفت: «درحالی که از این اتفاق بشدت ناراحت شده بودیم با همسرم تصمیم گرفتیم اورژانس خبر کنیم. اما به خاطراینکه گرفتارنشویم از این کار منصرف شدیم. تا اینکه پس از مدتی اجساد مرده‌ها را از چاه درآورده و به داخل مینی بوس انتقال دادیم تا به کلانتری محل ببریم و تحویل پلیس بدهیم، اما از بیم گرفتاری مدتی با ماشین در شهر دور زدیم تا اینکه همسرم را از ماشین پیاده کرده و سپس اجساد را تحویل کلانتری آبیک دادم.
دادستان آبیک ادامه داد: بررسی‌های مقدماتی کارشناس‌ها نشان می دهد که موضوع وجود گنج یک توهم بوده و به مسئولان میراث فرهنگی شهرستان آبیک هم دستوراتی درباره بررسی محل حادثه داده شده تا تشخیص دهند آیا محل مورد نظر ارزش تاریخی و فرهنگی دارد یا خیر. ضمناً مرد صاحبخانه هم در بازداشت بسر می‌برد و بازجویی از وی ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
در سایت هم فالگیر و اینه بین و غیبگو زیاد هست. امیدوارم که فقط با مثبت و منفی قانع باشند و کسی را نکشند!!!
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۱
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
البته به گنج واقعی رسیدند همیشه وقتی از خدا پول میخواهی نمیده اگر .. بخواهی همیشه دم دستش هست من خودم یکبار خواب دیدم گنج پیدا کردم صندوقش خیلی سنگین بود هر چی زور زدم نتونستم از زمین بکشمش بیرون آخر سر هم اینقدر زور زدم که به خودم از خواب که بیدار شدم دیدم همه جا را .. برداشته ولی از گنج خبرب نیست
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +199پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید