حمله مردی با چاقو به مسافران ترمینال جنوب تهران/ یک نفر کشته و سه نفر زخمی شدند

ایرنا نوشت: مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران گفت: مرد جوانی با استفاده از سلاح سرد(چاقو) و به دلایل نامشخص به سمت مسافران حاضر در پایانه جنوب تهران حمله و 3 نفر را مجروح کرد.
 

حسن عباسی افزود: حوالی ساعت 16 و 30 دقیقه حادثه چاقوکشی در پایانه جنوب به سامانه 115 اعلام و 3 تیم درمانی اورژانس بلافاصله به محل اعزام شدند.

 
وی اظهار کرد: به گفته شاهدان عینی فرد ضارب با دردست داشتن چاقو، ضمن حمله با حاضران، 3 مرد را در محوطه پایانه مجروح کرد.
 
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران ادامه داد: عوامل اورژانس با حضور در محل حادثه و پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، مصدومان حادثه را به بیمارستان های بهارلو و کاشانی انتقال دادند.
 
به گفته وی، وضعیت عمومی مصدومان این حادثه رضایت بخش است.
 
میزان نوشت: همچنین رئیس مرکز اطلاع رسانی تهران بزرگ دقایقی پیش از وقوع یک فقره درگیری در پایانه جنوب خبر داد و گفت: در این درگیری یک شهروند کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
 
سرهنگ مراد مرادی در تشریح این خبر بیان داشت: حدود ساعت 17عصر امروز سه شنبه هفتم شهریورماه فردی به نام "الف.ف" 32 ساله که از صبح برای تهیه بلیط به پایانه جنوب مراجعه کرده و پس از ساعت ها موفق به تهیه نشده بود،با کارکنان یکی از تعاونی های این پایانه درگیر و با چاقو به آنان حمله ور می شود.
 
وی افزود:در این درگیری مرد مسافر سه نفر را مصدوم کرد که یکی از این سه نفر که مردی 40ساله بود به علت شدت جراحات وارده به بیمارستان بهارلو منتقل که علی رغم تلاش کادر پزشکی جان خود را از دست می دهد.
 
سرهنگ مرادی بیان داشت: به دنبال این درگیری و با حضور سریع و به موقع ماموران کلانتری ضارب دستگیر و به کلانتری انتقال داده شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا