شهر کانادایی حاضر به برچیدن نماد نازیسم نشد

شهردار یک شهر کانادایی ضمن مخالفت با برچیدن نماد دوران نازی هیتلری (صلیب شکسته) گفته این سمبول بخشی از تاریخ شهرش است و نباید حذف شود.
 

این صلیب شکسته که نمادی از حزب نازی در دوران هیتلر است بروی یک لنگر قدیمی قرار دارد که در پارک شهر پوئنت-ده-کاسکاد در استان کبک نصب شده است.

 
کوری فلیچر، هنرمند کانادایی که در یک پروژه هنری تلاش می کند با نقاشی های دیواری و خیابانی نمادهای نازیسم در اطراف مونترال را از دید عموم حذف کند، به این پارک در شهر پوئنت-ده-کاسکاد هم مراجعه کرد اما شهردار این شهر به پلیس دستور دارد او را متوقف و از داخل پارک به بیرون راهنمایی کند چرا که از نظر شهرداری پوئنت-ده-کاسکاد این نماد نازی بخشی از تاریخ منطقه است.
 
روی این لنگر قدیمی نوشته شده "سوغات نازیسم" و توضیح داده شده که این لنگر در اروپا و در دوران جنگ جهانی بروی یک کشتی بازرگانی مورد استفاده قرار می‌گرفته و در سال ۱۹۸۰ پیدا شده است.
روی این لنگر قدیمی نوشته شده "سوغات نازیسم" و توضیح داده شده که این لنگر در اروپا و در دوران جنگ جهانی بروی یک کشتی بازرگانی مورد استفاده قرار می‌گرفته و در سال ۱۹۸۰ پیدا شده است با وجود این در اطلاعیه‌ای که در وبسایت شهرداری این شهر استان کبک دیده می‌شود تصریح شده که این لنگر به یک کشتی بازرگانی دوران جنگ جهانی دوم تعلق دارد و ۲۵ سال پیش توسط راننده‌های محلی پیدا شده است.
 
گیلس سنتره، شهردار پوئنت-ده-کاسکاد همچنین در این بیانیه گفته: "شهر ما حامی نازیسم نیست. ما یک جامعه زیبا داریم که احساس یک خانواده بودن دارد و معمولا میزبان رویدادهایی هستیم که مردم را گرد هم می‌آورد."
 
پوئنت-ده-کاسکاد حدود ۱۵۰۰ سکنه دارد و در ۸۰ کیلومتری شهر مونترال واقع شده است.
 
وبسایت شهرداری پوئنت-ده-کاسکاد همچنین با استناد به یک مقاله از رادیو کانادا به مورح ۱۹۲۰ آورده که نماد صلیب شکسته در حقیقت در ابتدا نماد صلح بوده است. براساس این مقاله این نماد که اکنون همگان به عنوان سمبل نازی هیتلری از آن یاد می‌کنند در مذاهب دیگری چون هندویسم و بودایسم هم وجود داشته است.
 
در نقاط مختلف جهان هم اخیرا بحث‌ها بر سر اماکن و بناهای تاریخی که این نشان را بر خود دارند افزایش چشمگیری داشته است.
 
در ژاپن، بسیاری از معابد نماد صلیب شکسته بر خود دارند و متمایز کردن آنها با همین نماد بروی نقشه‌های گردشگری با مناقشه‌های گسترده همراه شده است.
 
با وجود این شهردار پوئنت-ده-کاسکاد تاکید کرده برای پرهیز از هرگونه سوء برداشت، شهرداری به زودی تابلو توضیحی این لنگر را عوض خواهد کرد تا توضیحات جدید و تکمیلی به آن اضافه شود.
 
این در حالی است که آقای فلیچر که کمپین "نفرت را پاک کن" را به راه انداخته معتقد است پیش کشیدن معنای قدیمی این نماد "یک بحث انحرافی" است و آنچه مسلم است این یک نماد نازی هیتلری است.
 
نماد صلیب شکسته بروی لنگری که در پارک پوئنت-ده-کاسکاد دیده می‌شود به رنگ سیاه و در داخل دایره‌ای سفید طراحی شده که نشان دهنده رایش سوم آلمان نازی است.
 
کری فلیچر پس از به راه اندازی کمپین "نفرت را پاک کن" به تمام نقاط جهان سفر می‌کند و نمادهای نازی و سمبل‌های یهودی ستیزی را پاک می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۰
senator x - تهران، ایران

ولی من عجیب از این آرم خوشم میاد
‌پنجشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۹
۵۵
ramin-cph - کپنهاگ، دانمارک

کمپین نفرت را پاک کن راه انداخته، خود مردکش پر از نفرته...
‌پنجشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۱
۳۸
scandal - برلین، آلمان
کری فلیچر: خواهش من از شما: اول از مردم کشورت شروع کن، که اینقدر نفرت در دلشان نهفته است که منی‌ که از اعراب ....هستم با دیدن و شنیدن "درد"‌هایی‌ که به "انسان"‌های فلسطینی روا میدارید، مرا ناخواسته "طرفدار" آنان میکنید! پس: در اسرائیل "نفرت را پاک کن" !
‌پنجشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۷
۴۴
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

آفرین به مسئولین این شهر! خیلى عجیبه که اینجا زور و نفوذ ، لابیهاى صهیونیستها به این شهر نرسیده !؟
‌پنجشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۴
۶۹
baran10 - برون، اتریش
مطمئن باشین که این نققش سایو نیست هستش
‌پنجشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵
۳۴
Roxenda - لندن، انگلستان

این که میگن مردم ایران نژاد پرست‌ترین مردم دنیا هستن شاید هم واقعیت داشته باشه ! هرجا که این علامت و نشانه‌هایی از نژاد پرستی‌ و نازی‌ها هست ایرانیا لایک میزنن ! واقعا خجالت آواره ! هیچ جای دنیا مردمش اینجوری نیستن
‌پنجشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.