پرونده مرگ روزنامه‌نگار سوئدی؛ یک جنازه بی‌سر پیدا شد

کیم وال در جریان تحقیقات برای تهیه گزارشی در مورد پیتر مدسن و زیردریایی او ناپدید شدماموران پلیس در جریان جست‌وجو برای یافتن یک روزنامه‌نگار سوئدی که هنگام تحقیقات در مورد مالک یک زیردریایی ناپدید شده یک جنازه بدون سر را یافته‌اند.
 

کیم وال، روزنامه‌نگار سوئدی، آخرین بار در روز ۱۰ اوت (۱۲ روز پیش) در زیردریایی پیتر مدسن، مهندس دانمارکی دیده شد.

 
آقای مدسن ابتدا به ماموران گفت که خانم وال را در محلی نزدیک کپنهاگ، پایتخت دانمارک پیاده کرده اما سپس گفت که این زن در اثر حادثه‌ای کشته شد و او هم جنازه را در دریا "دفن" کرده است.
 
جنازه بی‌سر برای بررسی به پزشکی قانونی منتقل شده اما پلیس هنوز در مورد هویت او اظهار نظری نکرده است.
وال آخرین بار روز ۱۰ اوت در زیردریایی مدسن دیده شد  پس از آنکه کیم وال ۳۰ ساله از سفر کوتاهی برای تحقیق در مورد پیتر مدسن و زیردریایی متعلق به او به محل زندگی خود بازنگشت، دوست پسرش مفقود شدن او را به پلیس گزارش کرد.
 
ساعاتی پس از آغاز جستجو برای یافتن کیم وال، زیردریایی آقای مدسن غرق شد و پلیس او را به اتهام قتل غیرعمد در نتیجه سهل‌انگاری بازداشت کرد.
 
پلیس دانمارک معتقد است که آقای مدسن عمدا زیردریایی را غرق کرده است. خود او از دریا نجات یافت و بازداشت شد.
مدسن (راست) در ارتباط با ناپدید شدن وال بازداشت شد  پیتر مدسن، ۴۶ ساله، در نهایت به پلیس گفت که جسد خانم وال را در محلی در یک خلیج واقع در نزدیکی کپنهاگ رها کرده است. جنازه بدون سر را یک دوچرخه‌سوار تصادفا یافته و به پلیس گزارش کرده است.
 
سخنگوی پلیس کپنهاگ گفته است که پلیس هنوز نمی‌داند که آیا جنازه پیدا شده متعلق به کیم وال است یا نه. اما تحقیقات در این زمینه ادامه دارد. او گفته است که در حال حاضر، پلیس اطلاعات بیشتری درباره این پرونده منتشر نمی‌کند.
 
وکیل پیر مدسن گفته است که موکل او هنوز به هیچ اقدام خلافی اعتراف نکرده و خود را بی‌گناه می‌داند اما در دادگاه مقدماتی اطلاعاتی را در اختیار پلیس قرار داده است.
 
جلسات دادگاه مقدماتی پشت درهای بسته برگزار می‌شود اما به درخواست مشترک وکیل مدافع و دادستان، بخشی از اظهارات پیتر مدسن در اختیارات رسانه‌ها قرار گرفته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • طراحی‌های این مهندسان مشکلات واقعی را بی سرو صدا حل می‌کنند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟