وصیت نامه مردی که در فرخشهر و در ملاعام اعدام شد + عکس

رکنا: وصیت نامه امین که سه روز پیش در فرخشهر در ملاعام به اتهام آزار به دار آویخته شد، در اختیار پایگاه خبری رکنا قرار گرفت.
به گزارش اختصاصی گروه جنایی رکنا، سه روز پیش شهرستان فرخشهر در چهارمحال و بختیاری شاهد اعدام  مرد 28 ساله ای به نام امین به اتهام آزار و آدم ربایی بود.
احمدرضا بهرامی، دادستان دادگاه های عمومی و انقلاب شهرستان شهرکرد دراین خصوص گفت: نامبرده فردی 30 ساله، متهم به ارتکاب تجاوز  به 2 پسر و آدم ربائی در سال 1393 بوده است.

وی گفت: پس از دستگیری متهم به لحاظ اهمیت و حساسیت موضوع و برای حفظ حقوق و تسکین آلام جامعه، رسیدگی سریع و فوق العاده به پرونده در دستور کار دستگاه قضائی استان چهارمحال و بختیاری قرار گرفت.

این در حالی است که خانواده امین معتقدند که او به ناحق اعدام شده است و هم اکنون خانواده او عزادار او هستند.
یکی از اعضای خانواده امین به رکنا گفت: ما پیگیر مرگ پسرمان هستیم. چون شاکی پرونده شکایت خود را پس گرفته بود و ...
این فرد ادعا کرد که ظهر روز گذشته وصیت نامه امین از داخل زندان به دستش رسیده است و در وصیت خود به نکات قابل توجهی اشاره کرده است.
در بخشی از وصیت نامه این اعدامی آمده است: و برادر گلم، از تو خواهش می کنم که بعد از من فقط به زندگی خودت و پدر و مادر و خواهرت را بیشتر از این مواظبت کن و خواهش می کنم با آن ها با تندخویی حرف نزن و به آن ها احترام بگذار و نگذار کسی آن ها را بعد از من تحقیر کند.
گفتنی است در روزهای گذشته پایگاه خبری رکنا از این اعدامی با نام شیطان فرخشهر یاد کرد که از خانواده وی پوزش می خواهد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
oghab - هلسینکی، فنلاند

خوب که چی?بااین وصیت نامه ثابت شد که بیگناه??
‌پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا