داماد جنایتکار: عـاشق همسرم بودم!

مرد جوانی که در جنایتی خونین، همسر و مادرزنش را کشته و پدرزنش را هم با پیکری خونین راهی بیمارستان کرده بود، صبح دیروز پس از انتقال به دادسرای جنایی تهران، از انگیزه جنایت و جزئیات روز حادثه گفت. این درحالی است که بازپرس جنایی با توجه به ادعای عامل قتل مبنی بر اینکه مبتلا به بیماری اسکیزوفرنی است از پزشکی قانونی خواست در این باره تحقیق کنند.به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، مرد جنایتکار 40 ساله که اسماعیل نام دارد، پس از بازجویی توسط بازپرس «دشتبان» از شعبه دهم دادسرا به بیرون از اتاق منتقل شده بود تا به اداره آگاهی بازگردانده شود. آرام و بی‌صدا نشسته بود. طی چند دقیقه گفت‌و‌گو به طور عمده سکوت کرد و پاسخ‌هایش به  سؤالاتم کوتاه و خلاصه بود. البته به غیر از سکوت، گریه هم می‌کرد اما در اوج سکوت.
چه اتفاقی افتاد که همسر و مادرزنت را این‌گونه کشتی و پدرزنت راهم با چاقو زدی؟
در زندگی‌ام دخالت می‌کردند. اما این تنها دلیل ماجرا نبود. شب‌ها خوابم نمی‌برد و از این مسائل و مشکلات رنج می‌بردم. کلافه بودم و بی‌خوابی اذیتم می‌کرد.

آنها چه دخالت‌هایی می‌کردند؟
دخالت در زندگی‌ام. چطور بگم مثلاً من دوست نداشتم همسرم بدون من به عروسی فامیل‌شان برود ولی آنها او را با اصرار خودشان بردند.

چرا مخالفت نکردی؟
من عاشق همسرم بودم و دلم نمی‌خواست به او بگویم چکار بکند و چکار نکند.
  علت بی‌خوابی‌هایت چه بود؟
بیماری؛ سال‌هاست که مریضم.
  از چه زمانی متوجه بیماری‌ات شدی؟
از دوران کودکی‌ام. اما هرگز خوب نشدم. خسته شده‌ام.
 درمان‌هایت به جایی نرسید؟
بیماری من هیچ درمانی ندارد. حدود یک ماه قبل از این ماجرا یک هفته در بیمارستان بستری بودم. بعد از مرخصی هم دارو مصرف می‌کردم. اما هیچ کدام از آنها بی‌خوابی‌هایم را درمان نکرد.
 بیماری‌ات چیست؟
اسکیزوفرنی دارم. از بچگی این بیماری با من بود.
تحـصیلاتت چقدر است؟
لیسانس مدیریت دارم و در یک شرکت دولتی کار می‌کردم.البته همسرم هم همکارم بود. چون بچه داریم او شیفت روز کار می‌کرد و من شیفت شب تا بتوانیم از پسرمان هم مراقبت کنیم.
دستت چرا زخمی شده؟
در درگیری دیروز این اتفاق افتاد.
با همسرت چه مشکلی داشتی؟
هیچ مشکلی با هم نداشتیم. من عاشق همسرم بودم. لطفاً در مورد مسائل خصوصی زندگی‌ام سؤال نپرس.
به خاطر بیماری با همسرت مشکل نداشتی؟
او درکم می‌کرد و همیشه کنارم بود. او زن پاکی بود که به جز خوبی از او چیزی ندیده بودم. نمی‌خواهم رضایت بگیرم، می‌خواهم اعدام شوم. همه می‌دانند که عاشق همسرم بودم.
روز حادثه چه اتفاقی افتاد؟
وقتی پسرم را به خانه خواهرم بردم، به خانه پدرزنم برگشتم. ابتدا او، بعد مادرزنم و دست آخرهم همسرم را با چاقوزدم. ولی بازهم برگشتم و چند ضربه به مادرزنم زدم.
چرا فرار نکردی؟
من خطا کردم و باید مجازات شوم. به همین خاطر فرار نکردم تا اینکه مأموران رسیدند.
فکر می‌کنی خانواده همسرت رضایت بدهند؟
دوست دارم تاوان کارم را بدهم و اصلاً به فکر رضایت نیستم.
الان چه احساسی داری؟
از پشیمانی گذشته راضی به زندگی نیستم. اما فقط نگران آینده پسر 5 ساله‌ام هستم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
mitra55 - تورنتو، کانادا
کسی‌ که از نظر روحی بیمار هست یا باید قبل از ازدواج درمان کنه یا نباید به هیچ وجه تشکیل خانواده بده، بخصوص افرادی که اسکیزوفرنی دارن به هیچ عنوان نباید بچه دار بشوند. در مورد بیماری‌های روحی و روانی‌ این همه مطلب هست در اینترنت لطفا قبل از ازدواج یه کمی‌ اطلاعات بگیرید.
دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید