سفر جنجالی «نیکولاس کیج» بازیگر آمریکایی به قزاقستان

سفر نیکولاس کیج بازیگر مشهور آمریکایی به قزاقستان و ملاقات وی با تعدادی از مقامات آن کشور با اعتراض سازمان های مدافع حقوق بشر مواجه شد.
 

نیکولاس کیج که برای شرکت در جشنواره امسال سینمایی «اروپا-آسیا» به شهر آستانه در قزاقستان سفر کرده، یکی از مهمانان ویژه جشنواره است و در برنامه های مختلفی حضور دارد.

 
او در روزهای اخیر با تعدادی از شخصیت های برجسته قزاق ملاقات کرده و از علاقه خود به تاریخ، فرهنگ و هنر آن کشور سخن گفته است.
 
این در حالی است که در سال های اخیر سازمان های مدافع حقوق بشر با انتقاد از سیاست های سرکوبگرانه «نورسلطان نظربایف» رئیس جمهوری قزاقستان، به نقض گسترده حقوق بشر در آن کشور اعتراض کرده اند.
 به عقیده این سازمان ها، در چنین شرایطی سفر یک بازیگر مشهور آمریکایی به قزاقستان و دیدارش با مقامات دولتی، جنبه تبلیغاتی داشته و به نورسلطان نظربایف مشروعیت می بخشد.
 
این نخستین سفر نیکولاس کیج به قزاقستان است و این موضوع بازتاب گسترده ای در رسانه ها و نشریات بین المللی داشته، با این حال او تلاش کرده از جار و جنجال های خبری دور باشد و درباره شرایط سیاسی آن کشور اظهار نظری نکرده است.
 
نیکلاس کیج که در بیش از ده فیلم مطرح بازی کرده در سال ۱۹۹۵ توانست جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد، یک جایزه گولدن گلوب و یک جایزه انجمن بازیگران فیلم را بخاطر بازی در فیلم ترک لاس وگاس بدست آورد. از فیلم‌های مشهور دیگری که بازی کرده می توان به صخره (۱۹۹۶)، تغییر چهره (۱۹۹۷)، هواپیمای محکومین (۱۹۹۷)، شهر فرشته‌ها (۱۹۹۸) و گنجینه ملی (۲۰۰۴) اشاره کرد.
 
نیکولاس کیج در جریان برگزاری جشنواره سینمایی «اروپا-آسیا» در آستانا با اشاره به پیشرفت سینمای قزاقستان و کشورهای آسیای میانه گفت، امیدوار است در آینده نزدیک در تولید پروژه های بزرگ سینمایی در این منطقه مشارکت داشته باشد.
 
گفته می شود او پیشنهاداتی نیز از طرف چند شرکت سینمایی محلی دریافت کرده و سرگرم مطالعه فیلمنامه های مختلفی است، ظاهرأ این پروژه ها از طرف نزدیکان نور سلطان نظربایف حمایت می شود.
 البته این خبر هنوز از سوی مدیر برنامه های نیکولاس کیج یا منابع مستقل تأیید نشده است.
 
نور سلطان نظربایف از سیاستمداران کهنه کار آسیای میانه است و نظرات مختلفی درباره حکومتش وجود دارد، او از سال ۱۹۹۱ تاکنون رئیس جمهور قزاقستان است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان

حالم از این سازمانهای بدرد نخور جهانی داره بهم میخوره! اینهمه ملاقاتهای مقامهای کشور ارپایی که در سطح بالا جهانی که با سران کشورهای دیکتاتوری باهم دارند، چیزی نمیگویید و یا صدایتان در نمیاد، ولی‌ یکی‌ مثل این هزارپیشه، که به آن کشور سفر کرد، باعث دلدردیتان شد. معاملات بازرگانی چند صد میلیاردی دلاری مثلا کشور آلمان با چین، ایران و غیره.
‌پنجشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰
۵۶
Jalal50 - ونکور، کانادا
[::scandal - برلین، آلمان::]. دقیقا. عربستان یکی از بدترین رکورد به اصطلاح حقوقهای بشر را در جهان دارد ولی آمریکا و اروپاییان قراردادها و معاملات میلیاردی با اینها دارن. اینو میگن استانداردهای دوگانه جایی که منافع و پول حاکمه.
جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +258سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +224شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +190شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +164روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +147پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +125ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +121سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده