تصمیم جنون‌آمیز پس‌از درخواست طلاق

مرد جوان پس از خوراندن قرص برنج به فرزندان خردسالش به زندگی خود پایان داد
 

مرد جوان که همسرش او را ترک کرده و از دادگاه درخواست طلاق کرده بود، دچار خشم جنون‌آمیز شد و تصمیم‌گرفت به زندگی خود و دو فرزند خردسالش پایان دهد.

این‌مرد جوان شبانه پس‌از خوراندن قرص برنج به دختربچه 6 ساله و پسر 3 ساله‌اش چند قرص خورد که هر سه نفر شبانه و در حالی که وضع وخیمی داشتند به بیمارستانی در کرج انتقال یافتند. اما پدر خانواده ساعتی بعد جان سپرد و دو فرزندش را در حالت بحرانی به بیمارستانی در تهران منتقل کردند.
به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، عقربه‌ها ساعت یک بامداد را نشان می‌داد که فرهاد 25 ساله (پدر کودکان) آخرین دقایق زندگی‌اش را روی تخت اورژانس بیمارستان کرج گذراند. او هشت سال پیش زندگی‌اش را با دختری به‌نام لیلا شروع کرده بود و از وقتی از شهرستانی به کرج نقل مکان کردند زندگی‌شان از نظر مالی دچار مشکلاتی شده و مرد جوان به‌خاطر بیکاری تصمیم گرفت سر چهارراه نزدیک خانه‌شان بساط جگرکی راه بیندازد.دوسالی گذشت اما اوضاع مالی‌شان روز به روز بدتر شد تا اینکه لیلا نتوانست با این اوضاع کنار بیاید و به همین‌خاطر خانه را ترک کرد و با مراجعه به دادگاه طلاق و مهریه‌اش را خواست. این ماجرا هفت ماه طول کشید و فرهاد همچنان امیدوار بود لیلا به خانه بازمی‌گردد، غافل از اینکه تصمیم همسرش جدی بود.
آخرین دیدار با بقال محله
بقال محله می‌گوید: هنگام غروب فرهاد همراه دو فرزندش سپهر و ستایش به مغازه آمد بدهی‌هایش را داد و گفت حلالش کنم و بعد از فرزندانش خواست هر چه خوراکی دوست دارند بردارند.. بعد قرار شد بچه‌ها را به خانه خواهرش ببرد در حالی که کلافه بود و حال خوبی نداشت. همان شب بود که با خبر شدم فرهاد در بیمارستان مرده و بچه‌هایش را به بیمارستانی در تهران انتقال داده‌اند.
پیامک مشکوک فرهاد به یک دوست
یکی از دوستان مرد جوان گفت: او ماه قبل حال و روز خوبی نداشت و به‌خاطر تصمیم‌همسرش نگران بود. ساعت 11 شب حادثه و درست سه ساعت قبل از مرگش به من پیامک مشکوکی فرستاد که بشدت نگران شدم. بعد که سراغش را گرفتم، متوجه شدم در بیمارستان بستری شده و من در آخرین لحظات زندگی‌او در کنارش بودم. اما او خودش را قربانی تصمیم اشتباهش کرد.به‌گزارش خبرنگار «ایران» ساعت 11 شب 28 تیر مرد جوان همراه دو فرزندش توسط امدادگران اورژانس به بیمارستانی در کرج انتقال یافته و بستری شدند. با توجه به گفته یکی از همراهان؛ مسمومیت هر سه نفر براثر خوردن قرص برنج بوده بنا‌بر این، بلافاصله پزشکان متخصص برای نجات آنها وارد عمل شدند. اما متأسفانه با وجود تلاش‌های تیم پزشکی مرد جوان ساعتی بعد جان باخت و ستایش 6 ســـــاله و سپهر 3 ساله نیز که به نظر می‌رسید تعداد کمتری قرص خورده‌اند به کما رفتند. آنها در حالی که شرایط وخیمی داشتند نیمه شب به بیمارستان لقمان پایتخت انتقال یافتند. فرهاد غروب روز 28 تیر پس از خوردن قرص برنج همراه فرزندانش به خانه خواهرش رفت. اما وقتی ستایش به خاطر دل درد به عمه‌اش پناه برد، گفت: بابا قبل از اینکه بیاییم به ما قرص داد و خودش هم از آن قرص‌ها خورد. چند دقیقه بعد هم فرهاد بیهوش و دو فرزندش از حال رفتند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
asal30 - بندرعباس، ایران

پول نداری بیکاری چرا ازدواج می کنی و بچه دار میشی و مهریه سنگین میزنی؟. بعد ازدواج و بچه دار شدن تازه یادشون میاد بیکارن و پول ندارن و نمیتونند خرج زن و بچه رو بدن. آخه آدم بی عقل چرا تو سن 19 سالگی ازدواج کردی و بچه دار شدی؟. که هم بخاطر طلاق و ترس از مهریه و مشکلاتش جون خودت و دو تا بچه بی گناه رو بگیری. اون زن احمق هم چطوری وقتی می بینیه شوهرش بی پوله مهریه رو اجرا گذاشته؟!.
شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +255تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +244ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +175وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +171نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +140فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی