جدول حل کنید تا مغزتان جوان شود

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد مغز افرادی که هر روز جدول حل می کنند، 10 سال جوان تر از سن واقعی آنها است.
 

به گزارش  ایرنا، محققان دانشگا 'اکستر ' و 'کالج کینگ لندن' در انگلیس در این مطالعه 17 هزار فرد سالم را برای ارزیابی حافظه، توجه و استدلال آنها به صورت آنلاین مورد آزمون قرار دادند.

آنها متوجه شدند افرادی که به طور مرتب جدول حل می کردند عملکرد بهتری در کارهای مرتبط با توجه، استدلال و حافظه داشتند.
 
براساس این تحقیق، افرادی که هر روز جدول حل می کنند، عملکرد مغزی آنها در آزمون های سرعت استدلال آوری و دقت حافظه کوتاه مدت، با افرادی که 10 سال جوانتر هستند، برابری می کند.
به گفته محققان، ثابت شده است که حل روزانه جدول می تواند از کاهش حافظه در سال های بعدی زندگی پیشگیری کند.
 
کیت ونس، استاد علوم اعصاب شناختی در دانشگاه مدرسه پزشکی اکستر، در یک بیانیه خبری گفت: ما ارتباط مستقیمی میان دفعات حل جدول و سرعت و دقت عملکرد در 9 عملکرد شناختی از جمله توجه، استدلال و حافظه پیدا کردیم. مطالعه ما نشان داد که عملکرد مغزی افرادی که جدول حل می کردند، بهتر بود و سطح این بهبودی به طور کلی با دفعات حل جدول تقویت می شد.
 
محققان اکنون در نظر دارند که مزایای شناختی حل جدول را در یک آزمایش بالینی بررسی کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +137فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی