سازمان جوامع ایرانیان آمریکا: چرا ظریف اجازه حضور در موسسات معتبر آمریکایی را دارد

مونتاژ عکسی از سایت رسمی سازمان جوامع ایرانیان آمریکایی عکس آقای ظریف را در مراسم یادبود تروریست کشته شده حزب الله لبنان نشان می دهد سازمان جوامع ایرانیان آمریکایی نسبت به تصمیم «شورای روابط خارجی آمریکا» که به مقامات ایران اجازه دسترسی به معتبرترین مؤسسات آمریکایی را داده، اعتراض کرد.
 

شورای روابط خارجی آمریکا که هم اکنون تحت ریاست ریچارد هاس، سیاستمدار آمریکایی قرار دارد، اخیرا از محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، دوباره دعوت کرده تا در یکی از جلسات این شورا که دوشنبه ۱۷ ژوئیه (دوشنبه ۲۶ تیر ماه) برگزار می شود شرکت کند و درباره آخرین تحولات در خاورمیانه سخنانی ایراد کند.

 
سازمان جوامع ایرانیان آمریکایی طی بیانیه ای که در وبسایت این سازمان منتشر شده نسبت به این اقدام شورای روابط خارجی انتقاد کرد. این سازمان، از سابقه «شورای روابط خارجی آمریکا» در دعوت مقامات ایرانی از جمله محمود احمدی نژاد و حسن روحانی روسای جمهوری گذشته و فعلی ایران انتقاد کرد.
 
سازمان جوامع ایرانیان آمریکایی در بیانیه خود می گوید محمد جواد ظریف نماینده رژیمی است که از زمان روی کار آمدن حسن روحانی، رئیس جمهوری کنونی ایران، دست‌کم سه هزار شهروند ایرانی را اعدام کرده است.
 
این سازمان ضمن انتقاد از ریچارد هاس رئیس شورای روابط خارجی آمریکا، به خاطر دعوت از آقای ظریف، ابراز تأسف کرد و اعلام کرد تحت ریاست آقای هاس، این شورا از سیاست های سرکوبگرایانه رژیم در داخل کشور و فعالیت های «بدخواهانه» آن در فرای مرزها بی اطلاع بوده است.
 
سازمان جوامع ایرانیان آمریکایی ضمن اشاره به کشتار سی هزار زندانی سیاسی طی اعدام های ۱۳۶۷، کشتار و حبس اقلیت ها از جمله کردها، بلوچ ها، سنی ها و بهایی ها، و سرکوب زنان و مخالفان رژیم نوشت «اینها تنها نمونه ای از رژیم قاتلی است که ظریف نماینده آن است.»
 
این سازمان آقای هاس را ترغیب می کند تا با مروری بر فعالیت های رژیم ایران در داخل و خارج از کشور، در دعوت مقامات ایرانی به تریبون این شورا تجدیدنظر کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۱
ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان
برای اینکه جاسوس دوجانبه است
شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۹
۱۰۹
pars40 - فرایبورگ، سوییس

خیلی ساده هستش چون با هم زد و بند دارند و مردم دنیا رو کردن بازیچه دیگه روشنه که تمام حکومتهای دیکتاتوری دنیا از کجا حمایت مین و برای چی وگرنه اگر حمایت حکومتهای آمریکا و اروپا نباشه دیکتاتور ها نمیتونن زیاد دوام بیارند و از بین میرن .
شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد