دونالد ترامپ: دوران صبر استراتژیک در برابر کره‌شمالی به سر رسیده است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز جمعه ۹ تیرماه پس از دیدار با مون جائه این، همتای کره‌جنوبی خود بر لزوم پاسخ قاطع به تهدیدات کره شمالی تاکید کرد.
 

به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای ترامپ تاکید کرد که برنامه موشکی هسته‌ای و بالستیک کره‌شمالی، نیازمند «پاسخ قاطع» است و دوره «صبر استراتژیک» با پیونگ‌یانگ به سر آمده است.

 
رئیس‌جمهوری آمریکا که در نشست خبری مشترک با همتای کره‌جنوبی خود سخن می‌گفت، ادامه داد: «صادقانه بگویم، دوران صبر استراتژیک با رژیم کره‌شمالی شکست خورده است، صادقانه بگویم این صبر و شکیبایی به پایان رسیده است».
 
به گفته آقای ترامپ، اگرچه هدف آمریکا صلح است اما ایالات متحده از خود دفاع خواهد کرد.
 
وی افزود: «آمریکا در همکاری نزدیک با کره‌جنوبی، ژاپن و دیگر متحدان خود در سراسر جهان در حال زمینه‌سازی برای انجام اقدامات دیپلماتیک، امنیتی و اقتصادی برای محافظت از متحدان و شهروندان خود در برابر تهدیدی به نام کره‌شمالی است».
 
به گفته مون جائه این، رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی، «تهدیدات کره‌شمالی هم آمریکا و هم کره‌جنوبی را تهدید می‌کند و دو کشور در برابر آن متحد هستند».
 
چند روز پیش از این، رسانه‌های چینی از توافق مقام‌های ارشد چین و آمریکا بر سر آنچه «خلع‌سلاح هسته‌ای برگشت‌ناپذیر و کامل» در شبه‌جزیره کره توصیف شد، خبر دادند.
 
خبرگزاری رویترز، اول تیرماه، به‌نقل از مقام‌های ایالات متحده گفته بود بررسی و ارزیابی آن‌ها نشان می‌دهد که کره شمالی مجددا دست به آزمایش موتوری زده که احتمالا برای استفاده در موشک‌های قاره‌پیما کاربرد خواهد داشت.
 
بسیاری از کارشناسان و ناظران بر این باور هستند که کره شمالی هنوز موفق به ساخت موشک قاره‌پیما نشده و هنوز قادر نیست کلاهک هسته‌ای بر چنین موشکی سوار کند، اما در این مسیر «پیشرفت» کرده‌ است.
 
کره شمالی جنگ‌افزار هسته‌ای در اختیار دارد و رهبر آن کشور ایالات متحده و کره جنوبی را تهدید به انجام حمله پیشگیرانه اتمی کرده‌ است.
 
شورای امنیت سازمان ملل، آزمایش‌های هسته‌ای و آزمایش‌های مربوط به موشک‌های بالستیک کره شمالی را منع کرده و در این رابطه نیز تحریم‌هایی را علیه پیونگ‌یانگ تصویب کرده‌ است.
 بحث بر سر توافق تجاری
 محور دیگر سخنان دو رئیس‌جمهوری، بحث بر سر توافق تجاری جدید بین سئول و واشینگتن بود. به گفته دونالد ترامپ، دو کشور پیشتر بر سر جایگزینی یک توافق تجاری جدید به جای توافقی که رئیس‌جمهوری آمریکا آن را «ناعادلانه» می‌خواند، تبادل نظر کردند.
 
برداشتن موانع تجارت متقابل و دسترسی عادلانه به بازارهای دو کشور و همچنین امکان عادلانه و شرایط یکسان برای خودروسازان و تولیدکنندگان فولاد از جمله محورهای بحث و گفت‌وگوهای دو رئیس‌جمهوری بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد