۳۰۰ کیلومتر تا مرگ زن باردار

زن باردار که در یکی از شهرهای استان کرمان دچار عقرب‌زدگی شده و نیاز فوری به درمان داشت را  از شهری به شهر دیگر انتقال دادند تا با رسیدن به پزشک از مرگ نجاتش بدهند اما زن نگونبخت به علت نبود امکانات پزشکی و پس از طی حدود 300 کیلومتر راه در سومین شهر جان سپرد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان «ریگان» در استان کرمان درباره ماجرای مرگ غم‌انگیز زن جوان گفت: زن باردار در شهرستان ریگان دچار عقرب‌زدگی شد و خانواده‌اش که از اهالی مناطق کوهستانی و سخت گذر هستند وی را به مرکز بهداشت این شهر رساندند اما به علت نبود بیمارستان و تجهیزات مورد نیاز پزشکی تشخیص داده شد او را برای معالجه به شهرستان بم انتقال دهند چرا که نیاز فوری به درمان داشت. به گزارش خبرنگار حوادث «ایران» خانواده زن جوان با مرارت و سختی و در نبود آمبولانس او را پس از مسافتی طولانی به شهرستان بم رساندند در حالی که زن حامله نیاز فوری به پزشک متخصص و دارو و تجهیزات داشت اما در این شهر نیز معالجه‌اش امکانپذیر نبود و تشخیص داده شد زن باردار به دلیل وخامت شرایط جسمی خیلی سریع از شهرستان بم به بیمارستانی در شهر کرمان انتقال داده شود. بنابراین به ناچار و با وجود بحران شدید بیماری ناشی از نیش عقرب که سم موجود در بدنش بسرعت در حال گسترش بود او را با آمبولانس به کرمان منتقل کردند اما به گفته رئیس مرکز بهداشت صریگان این زن پس از رسیدن به بیمارستان کرمان جان خود را از دست داد.

وی گفت: خانه‌های بهداشت تنها مراکز درمانی مناطق کوهستانی و سخت‌گذر این شهرستان هستند که به علت نبود امکانات پزشکی لازم معالجه بسیاری از بیماران اورژانس در این مراکز بهداشتی و درمانی امکانپذیر نیست. شهرستان ریگان با وسعت 8 هزار کیلومتر مربع و با حدود یکصد هزار نفر جمعیت و 302 روستا تا مرکز استان کرمان 285 کیلومتر فاصله دارد و با چنین فاصله‌ای از شهرستان کوهپایه‌ای ریگان، پی می‌بریم که بر زن باردار عقرب‌زده با طی حدود 300 کیلومتر راه از منطقه کوهستانی ریگان تا شهر کرمان چه گذشته است. این در حالی است که مردم این منطقه خواستار توجه جدی مسئولان مربوطه به راه‌اندازی یک مرکز درمانی مجهز برای نجات جان مردم در سوانح و حوادث اورژانسی هستند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +237ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +215شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +174وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +169نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +138فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی