شورای ملی ایران از رکس تیلرسون خواست تا ارجاع نادرست به خلیج فارس را اصلاح کند

شورای ملی ایران یک ائتلاف از ایرانیان است که برای برگزاری انتخاباتی آزاد در ایران تلاش می‌کند واشنگتن، صدای آمریکا- شورای ملی ایران برای انتخابات آزاد طی نامه ای خطاب به رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا، از او خواسته است تا در اشاره به خلیج فارس از نام درست و صحیح آن استفاده کند.
 

آقای تیلرسون در یک سخنرانی تلویزیونی با موضوع خاورمیانه که روز نهم ماه ژوئن ایراد کرده بود گفت: «اوضاع در خلیج عربی طی روزهای گذشته برای ایالات متحده، منطقه و بسیاری از مردم که مستقیما از آن تاثیر می‌پذیرند، دردسر ساز شده است.»

 
شورای ملی ایران برای انتخابات آزاد در پاریس مستقر است و تحت ریاست رضا پهلوی اداره می شود. این شورا که یکی از سازمان های فعال اپوزیسیون علیه دولت ایران محسوب می‌شود، خواستار برقراری دولتی سکولار و دموکراتیک در ایران است.
 
شورای ملی ایران طی نامه ای به آقای تیلرسون یادآور شده است که سازمان ملل بارها طی بیانیه های رسمی، قطعنامه های قانونی، متمم ها، و در انتشار نقشه های جغرافیایی رسمی، تأیید کرده که نام رسمی آن بخش از آب «خلیج فارس» است.
 
در نسخه ای از این نامه که در اختیار صدای آمریکا قرار گرفته، آمده است: این نام سه هزار ساله (خلیج فارس) یک میراث جهانی است که در ایران ریشه دارد، میراثی که متعلق به تمام کشورهای جامعه جهانی است. خلیج فارس که نامی باستانی و منحصر به فرد است، چه به لحاظ تاریخی و چه به لحاظ زبانی، آزمایش زمان را پشت سر گذاشته است.
 
در این بیانیه آمده:‌«از سلسه های امپراطوری ایران باستان گرفته تا اسکندر مقدونی، از حکومت اسلامی سلفی تا هولاکوخان مغول، همچنین در استعمار خلیج فارس از سوی انگلیسی ها و پرتغالی ها، و در بیش از سه هزار نقشه رسمی جهان، آن بخش از آب، بدون شبهه، خلیج فارس خوانده شده است.»
 
در ادامه این نامه خطاب به وزیر خارجه آمریکا آمده: «شورای ملی ایران خواستار این است که به جنابعالی و دولت آمریکا یادآور شود تا به مقررات نامگذاری که از سوی جامعه بین المللی تعیین شده، احترام بگذارید. این شورا بویژه و با کمال احترام خواستار صدور یک اصلاحیه و به کارگیری نام رسمی آن (خلیج فارس) در تمام مکالمات و بیانیه های آینده است، تا به این ترتیب ضمن احترام به قوانین و رسوم بین المللی که همه آنرا پذیرفته اند، در راستای حفظ تمامیت ارضی و حق حاکمیت فرهنگی مردم ایران باشد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۴
agha_ehsan - تهران، ایران

دم ایران گرم . تنها کشوری که رو در روی اعراب ایستاده ایرانه . حتی اوباما هم نود درجه تعظیم می کرد جلوی اعراب ولی هر آخوند شیعه رو ببینی با یه جمله دودمان عربستان رو به باد میده . باعث افتخاره . اینطور هم که بوش میاد عربستان هم که دیده اختراع داعش هم براش صرفی نداشت و نتونست به ایران نفوظ کنه حالا خودش داره آماده جنگ میشه . استقبال میکنیم، تا بهونه ای بده دست ما تا اولین بمب رو بزنیم وسط ریاض ، این مکان تولید ویروس و انگل جهانی در طول تاریخ و انتقام 1400 سالمون رو بگیریم
جمعه ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد