کی‌روش: فقط یک تیم درآسیا می‌تواند ما را ببرد/اطلاعات فوتبالی رئیس‌جمهور ازدبیرکل فدراسیون بیشتر است

کارلوس کی‌روش گفت: فقط یک تیم می‌تواند ما را شکست دهد؛ آن هم بازیکنان روی نیمکت ما هستند.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی در دیدار با سردبیران ورزشی رسانه‌ها گفت: به رفقایم به شوخی گفتم که فقط یک تیم در آسیا هست که می تواند ما را شکست بدهد؛ آن هم بازیکن های روی نیمکت ماست. ما الان ٣٠ بازیکن یکدست داریم که عین هم هستند

او ادامه داد: ۵۰ درصد تیم جام جهانی ما خارج از ایران بازی می کنند پس ما باید برای نصف دیگر تیم برنامه ای متناسب با آنها داشته باشیم.
سرمربی ایران گفت: بازی فرانسه و انگلیس به قدری سرعت داشت که سرم درد گرفت این قدر چشمم را این طرف و این طرف کردم! ما در جام جهانی با این تیم ها بازی داریم. پس یا همه با هم از تیم ملی حمایت می کنیم یا بعدش طبق یک فرمول قدیمی می گوییم مربی خوب نبود!
کی روش گفت: در ۴۸ ساعت گذشته همه می‌گویید دومین صعود متوالی به جام جهانی است. الان بپرسید بعدش چی؟ برنامه‌تان برای آنجا چی هست؟
 
سرمربی تیم ملی ادامه داد: برنامه ای که دادم در آن منافع لیگ قهرمانان در آن دیده شده، بخصوص پرسپولیس که به نیمه نهایی آسیا رفته است. ما در جام جهانی امید داریم قرعه خوبی داشته باشیم و داور بد دوره قبل نصیب مان نشود تا بتوانیم برویم دور بعدی جام جهانی.
 
کی روش درباره بازی دوستانه با تیم های بزرگ دنیا گفت: ما دوست داریم با برزیل و انگلیس بازی کنیم ولی شاید آن ها نخواهند. البته آن ها می خواهند، مهم این است که این کشورها برای هر بازی یک و نیم میلیون دلار می خواهند! باید تیم ها را به دسته های مختلف تقسیم کنیم ، آفریقایی ها، اروپایی ها و بقیه.
سرمربی تیم ملی ادامه داد: بعضی ها فکر می کنند بازی با برزیل و آرژانتین بهترین بازی برای تمرین است. شما قبل من با برزیل بازی کردید ولی حاصل تان از آن بازی چی شد؟ غرورتان شکست، من نمی گویم با بهترین ها بازی کنید اما باید قدم به قدم توانا شویم و مثل بازی با آرژانتین اگر دوباره به تیمی در آن سطح خوردیم، آنها باشند که از ما یاد می گیرند.
کارلوس کی روش گفت: گاهی لازم است تصمیمی بر خلاف میلت بگیری. برای همین هم من اینجا مسئولم. من باید برای تیم تصمیم مفید بگیرم. قبل شروع اردوی قبلی انتخاب بازیکن از بین این همه یار خوب برایم خیلی سخت بود. سه تایی که روی نیمکت نبودند را انتخاب کردن خیلی کار سختی بود. هیچ کس نمی تواند این درد را درک کند، وقتی مجبوری یکی را بگویی نباش. ما به عنوان مدیران هر روز با این تصمیم های سخت مواجهیم و همه خطا هم داریم. بعضی از ما اشتباهات بیشتری داریم بعضی از تصمیمات ما بر خلاف علاقه قلبی ماست. اسم محسن معتمدکیا را گفتید و بخشی دیگر از کادر که سهم زیادی در این صعود داشتند، ولی کار به جایی رسید که باید تصمیم بگیرم. من مشکل شخصی با هیچ یک از آنها نداشتم. هیچ اختلافی نداشتم و باید از نقش این همکاران تقدیر کنم. ولی متاسفانه عادت به تغییر بازیکن دارید اما وقتی دیگر اعضا عوض می شوند انگار غیر قابل تغییرند.
 
کارلوس کی روش گفت: من اولین فردی بودم که می جنگیدم کادر ایرانی کنارم باشد تا یاد بگیرد. ولی اگر شرایط عوض کرده یا من دیوانه شدم یا اجبار پیدا کردم که تصمیم بگیرم. من مشکلی ندارم اما نمی خواهم من دلیل مشکلات همراهانم باشم. نمی خواستم تغییری بدهم اما نمی خواستم برای من مشکل داشته باشد. متاسفم برای تصمیمم ولی این بهترین تصمیم هست برای تیم ملی. نمی توانم دیگر از این شفاف تر بگویم.
 
سرمربی تیم ملی ادامه داد: از رئیس جمهور تشکر می کنم به خاطر حمایتی که بعد از بازی با آرژانتین از ما کردند. آن قدر حس خوبی داشتم که می توانستم پرواز کنم. وقتی ایشان به من گفت هیچ کاری نکردی احساس قدرت کردم چون حمایت رئیس جمهور را داشتم چون اطلاعات فوتبالی رئیس جمهور از دبیر کل بیشتر بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +291شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +244شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +216پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +179سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +158ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +148فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +124پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +115ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +110علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....