«چند متهم صندوق ذخیره فرهنگیان از فرودگاه بازگردانده شدند»

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان می‌گوید تاکنون چند متهم مرتبط با این پرونده٬ «هنگام خروج از کشور» بازگردانده شده‌اند.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، جبار کوچکی‌نژاد با اعلام این موضوع خواستار مراقبت از متهمان این پرونده تا تعیین تکلیف آنها در دادگاه شد و افزود که «تاکنون چند نفر متهم مرتبط با پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان را از هواپیما پایین آورده و برگردانده‌اند.»

 
آقای کوچکی‌نژاد آمار دقیق متهمانی که قصد خروج از ایران را داشته‌اند دو نفر اعلام کرد و گفت: «آنها را برگردانده‌اند٬ اما امامی توانسته از کشور خارج شود ولی اطلاع دقیق ندارم ایشان به چه شکلی از کشور خارج‌ شده است.»
 
محمد امامی٬ تهیه‌کننده سریال شهرزاد بود که پس از بازداشت وی٬ حسین مقصودی٬ سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس به طور رسمی اعلام کرد که «نحوه پرداخت بدهی او به صندوق ذخیره فرهنگیان»٬ علت دستگیری اش بوده است.
 
رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد حتی در زمان آزادی متهمان با قرار وثیقه نیز «باید از او مراقبت به عمل آید و به ارگان‌های مختلف کشور اعلام کنند که این‌ افراد ممنوع‌الخروج هستند.»
 
وی در پاسخ به این سئوال که آیا وثیقه‌های این افراد «سبک» بوده که قصد خروج از ایران را داشته‌اند نیز گفت: «وثیقه‌های سنگینی گذاشته‌اند اما ممنوع‌الخروجی باید در سیستم‌ها ثبت شود و دقیق به گمرکات، فرودگاه‌ها و دیگر ارگان‌ها ابلاغ کنند چرا که از این نوع موارد بسیار مشاهده شده است.»
 
پیش از این، غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه٬ بازداشت چند تن در این پرونده از جمله شهاب‌الدین غندالی، مدیرعامل این صندوق، را تائید کرده بود.
 
ماجرای این پرونده که با عنوان «تخلف مالی هشت هزار میلیارد تومانی» نیز یاد می‌شود، در دوران رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری نیز مطرح شده و به سوژه‌ای از سوی مخالفان حسن روحانی برای فشار به وی تبدیل شده بود.
 
بر اساس گزارش ها،‌ محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس، گفته بود: تخلفات مالی صورت‌گرفته در این صندوق بین سال‌های ۸۶ تا ۹۲ و در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد رخ داده است.
 
صندوق ذخیره فرهنگیان بیش از ۸۰۰ هزار عضو وابسته به وزارت آموزش و پرورش دارد و از سپرده‌های ماهانه فرهنگیان به آنان سود سالانه پرداخت می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۱
ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان
نگذارید فرار کنند; افرادی که با امور مالی‌ سروکار دارند بایست ممنوع الخروج شوند
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۳
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
دله دزد و آفتابه دزد رو از فرودگاه برمیگردونن و خبر رو تو بوق و کرنا میکنن! اونوقت دونه درشتا و قلمبه خورها در حاشیه امنیت! احدى هم جرائت نمیکنه چیزى بگه ! چون آغا از کش خوشش نمیاد!
‌سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۵:۰۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد