آتنا دائمی اعتصاب غذای ۵۴ روزه خود را شکست

آتنا دائمی از ۱۹ فروردین‌ماه در اعتراض به صدور حکم جدید علیه خود و دو خواهرش دست به اعتصاب غذا زده بود. آتنا دائمی، فعال مدنی زندانی، بعد از ۵۴ روز اعتصاب غذا روز چهارشنبه دهم خرداد ماه به اعتصاب عذای خود خاتمه داد.
 

خانواده خانم دائمی روز چهارشنبه به رادیو فردا گفتند که وی در پی رؤیت حکم تبرئه خواهرانش، به اعتصاب غذای خود پایان داده است. آتنا دائمی و دو خواهرش به اتهام «توهین به رهبری، توهین و ضرب و جرح عمدی» ماموران در زمان بازداشت خانم دائمی، به سه ماه حبس محکوم شده‌‌بودند.

 
پیش از آن و دراسفند ماه سال ۹۳ آتنا دائمی در دادگاهی به ریاست قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام «اجتماع و تبانی و فعالیت تبلیغی علیه کشور» به هفت سال زندان، «توهین به مقدسات و رهبری» به سه سال زندان و «اختفای ادله جرم» به چهار سال زندان محکوم شده بود. این حکم در دادگاه تجدید نظر به هفت سال کاهش یافت.

سازمان‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر می‌گویند علت محکومیت او «انتشار پست‌هایی در فیس‌بوک در انتقاد از اعدام‌ها، دیوارنگاری در نقد اعدام، حضور در آرامگاه کشته‌شدگان انتخابات سال ۱۳۸۸ و اطلاع‌رسانی درباره زندانیان سیاسی» است.
 
آتنا دائمی که از آذرماه ۹۵ برای اجرای حکم هفت سال زندان به زندان اوین منتقل شده بود، از ۱۹ فروردین‌ماه در اعتراض به صدور حکم جدید علیه خود و دو خواهرش دست به اعتصاب غذا زد.
 
پیش‌تر معصومه نعمتی مادر آتنا دائمی به رادیو فردا گفته بود که آتنا تنها پس از خوردن شربت معده می‌تواند آب بخورد و پس از وخامت حالش، در بهداری زندان به او سرم وصل می‌کنند.
 
روز چهارشنبه خانواده آتنا دائمی به رادیو فردا گفتند که وی در پی ۵۴ روز اعتصاب غذا، حتی توانایی نوشیدن آب را نیز از دست داده بوده که با دیدن حکم تبرئه خواهرانش به اعتصاب غذای خود پایان داده است.
 
معصومه نعمتی مادر آتنا دائمی همچنین به رادیو فردا گفت که او پس از شکستن اعتصاب غذا، باید تحت درمان قرار گیرد تا بتواند بار دیگر توانایی نوشیدن و خوردن را به دست آورد.
 
پیش از این عفو بین‌الملل در کمپینی جهانی در دفاع از مدافعان حقوق بشر،‌ نام آتنا دائمی را به عنوان یکی ازمدافعان حقوق بشر در فهرستی قرار داده که به گفته این نهاد باید به وضعیتش توجه شود.
 اعتصاب اسماعیل عبدی ادامه دارد
 اسماعیل عبدی دبیرکل زندانی کانون صنفی معلمان ایران اما همچنان در اعتصاب غذا به سر می‌برد. او از ۳۲ روز پیش، دهم اردیبهشت ‌ماه، در اعتراض به روند دادرسی‌اش دست به اعتصاب غذا زده است.
 
آقای عبدی به اتهام‌ اجتماع و تبانی به قصد اخلال در نظم عمومی و تبلیغ علیه نظام به شش سال زندان محکوم شده و از آبان ماه ۹۵ دوره محکومیت خود را می‌گذراند.
 
یکی از نزدیکان او به رادیو فردا گفت که آقای عبدی علاوه بر کاهش وزن شدید دچار نوسان فشار خون و ناراحتی کلیه شده و باید فورا به بیمارستان اعزام شود.
 
بیش از ۱۵ هزار معلم ایرانی، با امضای نامه‌ای که به قوه قضاییه ارسال شد، خواستار آزادی اسماعیل عبدی شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.