نقشه شیطانی خواستگار کینه‌جو

پسر جوان وقتی از دختر مورد علاقه‌اش جواب رد شنید با طراحی نقشه‌ای او را ربود و در خلوتگاه شیطانی‌اش مورد آزار و اذیت قرار داد. به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، بیست و ششم بهمن پارسال بود که دختر 17 ساله‌ای به‌نام نسترن به اداره‌آگاهی تهران رفت و علیه جوان 22 ساله‌ای به‌نام مهران شکایت کرد. این دختر مدعی بود مهران، او را ربوده و مورد تعرض قرار داده است.
مهران که پیش از این نیز به اتهام سرقت تحت تعقیب پلیس قرار داشت در بازجویی‌ها به ربودن و آزار و اذیت دختر نوجوان اعتراف کرد.با این اعترافات و تکمیل تحقیقات، صبح دیروز متهم در شعبه پنجم دادگاه کیفری تهران پای میز محاکمه نشست.

در ابتدای جلسه دیروز دختر در جایگاه قرار گرفت و با طرح شکایت علیه مهران به قضات گفت: این جوان شیطان‌صفت مرا با اغفال ربود و با تهدید و شکنجه مورد آزار و اذیت قرار داد.

از آن شب سیاه تاکنون آرامش روانی ندارم و حالا خواستار اشد مجازات برای او هستم.پس از او متهم با دستور قاضی بابایی پای میز محاکمه ایستاد تا از خودش دفاع کند.
«مهران» با اظهار ندامت و پشیمانی به قضات گفت: «من اشتباه کرده‌ام. فکر می‌کردم با دزدیدن نسترن خانواده‌اش مجبور می‌شوند با خواستگاری‌ام موافقت کنند. اما نمی‌دانستم با این کار به اتهام آدم‌ربایی دستگیر می‌شوم.»
سپس قاضی درباره تعرض او به دختر نوجوان پرسید و متهم پس از چند لحظه سکوت گفت: «در آن لحظه نمی‌دانم چه شد و ناخواسته مرتکب این عمل زشت شده‌ام و حالا خودم را مستحق هر مجازاتی می‌دانم.»
پس از پایان اظهارات متهم قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند و به زودی حکمشان را صادر خواهند کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزارت خارجه آمریکا برای ۱۸ مقام جمهوری اسلامی و خانواده‌شان محدودیت ویزا وضع کرد
  • وزارت کشور استرالیا درباره دختر رحیم‌صفوی: در صورت تهدید امنیت ملی، ویزا لغو یا رد می‌شود
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا از ۲ اسفند برای حمله آماده است؛ ترامپ هنوز دستور نداده
  • وال استریت ژورنال: آمریکا هدف قرار دادن رهبران ایران و سایت‌های هسته‌ای را بررسی می‌کند
  • ویدیوی سخنان کریستیان امانپور که موجب حمله کلامی چند فعال ایرانی به وی شد
  • این ویدیو رو برسونین به دست همه رجزخوان های بدون دانش و اطلاعات
  • سکوت علی لاریجانی در برابر مجری شبکه عربی که به جای «خلیج فارس» از کلمه جعلی «خلیج عربی» استفاده کرد
  • سی‌بی‌اس: مقامات امنیت ملی آمریکا به ترامپ گفته‌اند ارتش از شنبه آینده برای حمله به ایران آماده است
  • وای‌نت: تهران از حزب‌الله خواسته تا در صورت حمله آمریکا به جنگ بپیوندد
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر