پیام روحانی پس از پیروزی: آماده گسترش روابط با جهان هستیم

حسن روحانی رئیس جمهوری ایران و برنده انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در نطق پس اعلام نتایج انتخابات، پیام رای مردم به خود را ادامه سیاست گسترش روابط مسالمت آمیز با دنیا دانست.
 

آقای روحانی روز شنبه ۳۰ اردیبهشت دراین نطق تلویزیونی که به طور مستقیم از تلویزیون جمهوری اسلامی پخش شد، ضمن یاد از اکبر هاشمی رفسنجانی، از شخصیت‌هایی که از او حمایت کردند، از جمله محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، تشکر کرد.

آقای خاتمی از سوی دستگاه قضایی ایران ممنوع التصویر شده و رسانه‌ها از انتشار اخبار مربوط به او منع شده‌اند.
 
حسن روحانی در ادامه پیام تلویزیونی خود آرای مردم را نشان از خواست آنان برای حرکت به جلو و نه بازگشت به گذشته دانست. او گفت: «مردم راه خود را برای رابطه مسالمت آمیز با دنیا انتخاب کردند.» و اضافه کرد: «امروز ایران آماده گسترش روابط با جهان بر اساس احترام متقابل است.»
 
رئیس جمهوری ایران در این پیام همچنین اعلام کرد که به مخالفان خود نیز احترام می‌گذارد.
 
آقای روحانی موفق شد با به دست آوردن بیش از ۲۳ میلیون رای از بیش از ۴۱ میلیون رای شمارش شده، ابراهیم رئیسی، رقیب عمده خود در انتخابات ریاست جمهوری را شکست دهد. با این تعداد رای بیش از ۵۷ درصد آرا را به خود اختصاص داد.
 نگاه تحلیلگران غربی به انتخابات ایران
 تحلیلگران می گویند حسن روحانی باید تا بعد از اعلام نتایج انتخابات صبر کند تا ببیند آیا دستاورد بیسابقه اش در غالب توافق هسته ای ایران و غرب که لغو تحریم های بین المللی علیه ایران در ازای تعلیق و محدودیت فعالیت های هسته ای کشور را به همراه داشت، می تواند جایگاهش را در مقام ریاست جمهوری ایران ابقا کند یا نه.
 
بسیاری از شهروندان ایرانی از اینکه توافق هسته ای و رفع تحریم ها هنوز نتوانسته اوضاع اقتصادی ایران را بهبود ببخشد ناخشنودند. این در حالی است که بنا به آمار صندوق بین المللی پول میزان بیکاری در ایران همچنان بالاست و نزدیک به یک سوم قشر جوان ایران بیکارند.
 
ایران در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی و با دستیابی به توافق هسته ای با قدرت های جهان توانست تا حدی از انزوای بین المللی خارج شود اما بعضی تحلیلگران نظیر دنیس راس، دیپلمات پیشین وزارت امور خارجه آمریکا می گویند رئیس جمهوری در ایران اختیار چندانی در تعیین سیاست خارجی کشور ندارد.
 
دنیس راس، مقام پیشین کاخ سفید و دیپلمات وزارت خارجه آمریکا درباره انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: رئیس جمهوری در ایران، فردی است که به صورت بنیادی نمی تواند به سیاست خارجی ایران شکل بدهد و یا آنرا مدیریت کند. بویژه در منطقه. به روحانی اجازه داده شده بود، که به مساله تحریمها بپردازد. یعنی به او اجازه داده شده بود، سیاست خارجی را تنظیم کند که بتواند با گروه پنج به علاوه یک مذاکره کند و آنرا مدیریت کند. او هیچ نقشی در رفتار ایران در منطقه ندارد. نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عهده دار این مسوولیت تحت اشراف رهبری است. رئیس جمهوری نقشی در سیاست خارجی نداشته و صرفا تاثیر در سیاستهای داخلی داشته و ما شاهد رقابت بر روی این سیاستها هستیم.
 
جان بولتون معاون پیشین وزارت خارجه در امور امنیت بین المللی و کنترل تسلیحات در گفت و گوی اختصاصی با صدای آمریکا روند انتخابات در ایران را زیر سوال می برد: در ایران نامزدهای انتخاباتی از خود اختیاری ندارند، و گزینش آنها با دقت خاصی به وسیله آیت الله ها انجام می شود ، تا فقط افرادی به عنوان نامزد معرفی شوند که قبلاًبه وسیله شورای نگهبان تأیید صلاحیت شده و به تأیید رهبر نیز رسیده باشند. دولت، صحنه انتخابات را به نحوی آماده می کند که انتخابات به ظاهر در نظر مردم ایران و غرب دموکراتیک جلوه کند؛ اما صرف نظر ازنتیجه انتخابات قدرت تصمیم گیری در دست رهبراست ؛ و بنظر من مردم ایران فکر می کنند که روحانی از پیش انتخاب شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
mirzadeh i eshghi - دوسلدورف، آلمان
میگیم گفتگوی تمدنها میشیم محور شرارت.میگیم گسترش روابط با دنیا.تیلرسون میگه فروش اسلحه به عربستان هشدار به ایرانه.چقدر زبون وحقیر یم ما ایرانی ها.
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶
۵۵
مستانه شرق - هایدلبرگ، آلمان
به این امید و سربلندی کشور عزیزمان ایران
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹
۴۴
behran - کردستان، ایران
در همین راستای پیام و پیامک بازی، رهبر معظم انقلاب نیز پیامی به ملت خردمند و آزاده در صحنه، که هر جا گیر آوردند قری به کمر شریف دادند و زیر لب به هم گفتند خوب *نه* دادیم به آقا، ای وای چه زرنگیم ما، های وای چه مبارزیم ما. متن کامل پیام رهبری به شرکت کنندگان انتصاب نمایشی خود مقام عظما:یه جورایی نازنین خیلی می خوامت. حالیته؟. دل ما بدجوری افتاده تو دامت . حالیته؟. خودمون بازیگریم، بازی واسه ما در نیار. تا بگی ف میخونیم اند کلامت . حالیته؟. این قده ادا نیا ،اوقات ما رو تلخ نکن . بزار باشه زندگی بازم به کامت. نازنین دستت رو خوندم نگو یار ساده بود. نگو ما سوار بودیم اما طرف پیاده بود. یه وقت از رو سادگی فکر نکنی سیاه شدم. توی خلوت به خودت نگی چقدر بلا شدم. تو بگو ما رو زدی، مام همه جا میگیم آره. خوش دارم خوش باشی تو خیال خامت. حالیته؟. نگاهت اگه بیسته، ما میگیریم بیست و یک. خودمون رو دو می خوابیم زیر خالت. حالیته؟. همه این حرف ها رو گفتم ولی راستش رو بخوای. بد جوری دیوونتم، خیلی میخوامت . حالیته؟
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۴
۳۴
beerslover - بارسلون، اسپانیا
یعنی تا حالا نبودید؟؟؟؟
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹
۶۳
shirzan e irani - استکهلم، سوئد
mirzadeh i eshghi - دوسلدورف، آلمان-. گفتگوی تمدنها از سال پنجاه و اندی در دفتر شهبانو ایران مطرح شد که خاتمی در پس از شورش و جریان اصلاحات ! آن را چون دیگر عادات نظام به سرقت برد و پس از آن نظام نشان داد منظورش از گفتگوی تمدنها همان روش استالینی اربابش است که هم در داخل و هم خارج مرزها در سوریه یمن و عراق اجرا کرد. تمدنشان هم خون جنون و دزدی بود این حیله گری ها ممکن است برای افراد گیج و گم جایگاهی داشته باشد اما نه برای کسانی که عمرشان را به تحقیق در مورد حیله گری های انسانها و خود فریبان گذرانده اند. روحانی مجبور است دست به دامان دنیا شود اما با این خواری و زاری و حد این نظام بیش از این نیست اکنون هم خامنه ای مجبور به عقب نشینی شد تا این نظام را همیشگی کند و مگر شماها جز این میخواهید !
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۷
۷۰
senator x - تهران، ایران
آقای روحانی,در طی 4 سال آینده یک لحظه این پشتیبانی ملت را فراموش نکن این 23میلیون بتو امید بستند.حالا من کاری باین ندارم که درهردوره از انتخابات برای کشاندن مردم بپای صندوقهای رای دو قطب مثبت و منفی را مقابل م قرار میدهند که با هجوم مردم بدنیا بفهمانند که هنوز ملت به جمهوری اسلامی علاقه منداند,ولی میواهم بشما بگویم این دور آخر این بازی بود,با تمام نیرو و سعی خود بکوشید این بازی را نبازید
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۲
۴۳
mirzadeh i eshghi - دوسلدورف، آلمان
[::shirzan e irani - استکهلم، سوئد::]. بحث من شان نزول وتاریخچه کلمات گفتگوی تمدنها نبود.خواستم یادآوری بعد از هر انعطاف چه جوابی گرفتیم.
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۳
۴۳
mirzadeh i eshghi - دوسلدورف، آلمان
ماتروریستیم؟به فرض قبول.ما مثل عربستان وقطر وامریکا طالبان والقاعده رو درست کردیم.بازم به فرض قبول.ما میگیم جنگ رو می بریم داخل مرض عربستان؟بازم به فرض قبول.اما زمان جنگ با عراق هم که غرب وعرب با حمایت از صدام وتحریم ما ملت ما رو به خاک وخون میکشیدن بازم توو یمن وعراق و سوریه حامی به قول شما تروریست ها بودیم؟گفتن فعالیت های هسته ای متوقف کنید بزدل ها گفتن چشم واحمق ها پا کوبیدند وجشن گرفتن.نتیجه چی شد؟؟؟امروز میگن حامی تروریستید.دست از حمایت از هم پیمانانمان در منطقه برداریم میگن چرا شلوار پاتونه؟شلوار رو در بیاریم میگن چرا شورت پاتونه؟یک جا باید ایستاد.یک جا نباید باج داد.به خدا بسه حقارت وتوو سری خوردن.شرف داشته باشید.
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +515شاهزاده رضا پهلوی: به عنوان ایرانی میهن پرست و ملی گرا با اقدام نظامی علیه کشورم مخالفم!
  • +374پیام رضا پهلوی: اجازه نمیدهیم بعد از سقوط جمهوری اسلامی در ایران خلاء قدرت ایجاد شود
  • +318یک طرفدار حزب‌الله: دیگر نمی‌خواهم از ایران و عمامه و دین دفاع کنم. این همه دروغگویی بس است
  • +297رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: ما توانایی رسیدن و حمله به هر نقطه از خاورمیانه را داریم
  • +246سعید عطاالله، از فرماندهان نظامی حماس، به همراه سه عضو خانواده‌اش کشته شد
  • +232‌تلویزیون اسرائیل: هاشم صفی‌الدین «جانشین احتمالی» نصرالله در بیروت کشته شد
  • +220نماینده مجلس ملی فلسطین: پول ایران را نمی‌خواهیم ما را رها کنید، ما را نابود و دیوانه کردید
  • +208کانال ۱۲ اسرائیل: قاآنی، فرمانده نیروی قدس، «احتمالا» در حمله اسرائیل به بیروت «زخمی» شده
  • +176«حسن جعفر قصیر» داماد حسن نصر‌الله در حمله هوایی اسرائیل به دمشق کشته شد
  • +176حمله اسرائیل به ساختمانی نزدیک سفارت ایران در دمشق؛ محل ملاقات فرماندهان سپاه و حزب‌الله