مرگ مرموز دختر جوان در جشن تولد

دختر جوان که پس از آشنایی اینترنتی از خانه گریخته وهمراه دختر دیگری به خانه پسرجوانی رفته بود، به طرز مرموزی جان سپرد.
 

به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، ساعت 4:30 دقیقه بامداد پنجشنبه 21 اردیبهشت، بازپرس کشیک قتل پایتخت و تیم تحقیق در جریان مرگ مرموز دختر جوانی در یکی ازخانه‌های جنوب تهران قرار گرفتند.

افشین- صاحبخانه- به تیم جنایی گفت: «ازمدتی قبل در فضای مجازی با فیروزه آشنا شده بودم. بعد از مدتی رفت و آمدهای دخترجوان به خانه‌ام شروع شد. اما دو روز قبل فیروزه با خانواده‌اش دعوا کرد و به تهران آمد. دیشب به من زنگ زد و گفت می‌خواهد به مناسبت تولدم به خانه‌ام بیاید. به دلیل اینکه در قهوه خانه کار می‌کنم به او گفتم تا ساعت 12 و نیم شب سرکارهستم و نمی‌توانم بیایم. ساعتی بعد دوستم با من تماس گرفت و گفت به همراه فیروزه و دوستش به خانه‌ام می‌روند.من هم بعد از پایان کار به خانه رفتم. آنها هم قبل از من آمده بودند ولی حالشان خوب نبود.خوب نمی‌دانم اما حس کردم قبل از آمدنم چیزی خورده‌اند. ولی بی‌تفاوت، قلیان روشن کردم و مشغول کشیدن شدم که ناگهان فیروزه نیمه جان شد.خیلی سریع با اورژانس تماس گرفتم.بقیه هم قبل از رسیدن اورژانس خانه را ترک کردند. فیروزه قرص می‌خورد و گاهی اوقات گل و مواد مصرف می‌کرد. حس می‌کنم آن شب هم همین کار را کرده بودند که این اتفاق افتاد.
به دنبال اظهارات مرد جوان، بازپرس محسن مدیر روستا دستور تحقیقات تخصصی در رابطه با علت مرگ و بازجویی از سایر حاضران را صادر کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +255تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +244ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +175وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +171نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +140فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی