نبرد دختربچه شجاع با تمساح + تصاویر و ویدیو

 دختر بچه ای 10 ساله که مورد حمله یک تمساح 3 متری گرسنه قرار گرفته بود با شجاعت و زرنگی خود را از میان آرواره های خزنده غول پیکر نجات داد.
 

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از تلگراف، «جولیانا اوسا» دختر دانش آموز 10 ساله در حال شنا در دریاچه‌ای در پارک «ماس» در نزدیکی شهر اورلاندو ایالت فلوریدا بود که تمساحی گرسنه او را گاز گرفت.

 
بلافاصله پس از این اتفاق، حیله‌ای که دختر کوچک طی سفر سال گذشته‌اش به «پارک حیات وحش تمساح‌ها» در فلوریدا یاد گرفته بود به ذهنش رسید و با داخل کردن انگشتانش به بینی حیوان، خودش را از بین دندان‌های تمساح خلاص کرد و از مهلکه گریخت.
 
او در مصاحبه با اینساید ادیشن گفت: « من داخل آب را نگاه کردم و دیدم یک تمساح بزرگ پای مرا در آرواره هایش گرفته است. هر چه تلاش کردم تا با زدن تمساح پایم را از آرواره اش بیرون بکشم ، موفق نشدم. تمساح در حالی که پای مرا در آرواره هایش گرفته بود اصلا تکان نمی خورد و محکم من را به ماسه های بستر دریاچه چسبانده و همانجا نگهداشته بود و چنان دندان‌هایش را در پایم فشار می داد که حواسش به چیز دیگری نبود. من کاری را که سال قبل در پارک تمساح‌ها یاد گرفته بودم به یادم آمد و 2 انگشتم را داخل سوراخ‌های بینی تمساح کردم. تمساح چون دید نمی‌تواند از دهانش نفس بکشد، ناچار پای مرا رها کرد و رفت. شانسی که آوردم این بود که پنجه پایم را گاز نگرفت چون در این صورت انگشتان پایم را قطع می‌کرد.»
 
پس از این حادثه دختر بچه بلافاصله به ساحل دریاچه آورده شد و به بیمارستان اطفال «نیمورس» انتقال یافت. در آنجا زخم‌های پایین ران و پشت زانوی پای چپ او درمان شد و در حالیکه کل ران تا نوک پا باندپیچی شده بود به منزلش منتقل شد.
 
ماموران پارک «ماس» تمساح مهاجم را صید کرده و به منطقه‌ای خالی از سکنه انتقال داده‌اند. پس از این حادثه دریاچه پارک برای مدت 24 ساعت تعطیل اعلام شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ:سیا به من گفت مجتبی خامنه‌ای همجنسگراست/ ایرانیان بخاطر سرکوب وتیراندازی قادر به اعتراض نیستند
  • مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • تهدید جمهوری اسلامی به هدف قرار دادن هتل‌های خلیج فارس
  • هشدار دبیرکل ناتو در بروکسل: موشک‌های ۴۰۰۰ کیلومتری ایران تهدیدی علیه تمام متحدان ناتو است
  • پهپاد «شاهد-۱۳۶»، سلاح ارزان ایران که پدافندهای گران‌قیمت را فرسوده می‌کند
  • دوران نبرد با تاریکی؛ امید به ولیعهد (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و یکم
  • ترامپ در مورد عملیات خشم حماسی: باید با تهدیدهایی که «دیوانه‌هایی با سلاح هسته‌ای» ایجاد می‌کنند مقابله شود
  • تصاویر: سازه‌های آبی شوشتر، شگفتی معماری هخامنشیان و ساسانیان
  • جدیدترین عکس‌ها از دنیز دایی دختر علی دایی
  • عربستان سعودی و پنج کشور دیگر خواستار توقف حملات گروه‌های نزدیک به جمهوری اسلامی از خاک عراق شدند
  • +258پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +242سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +198شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +194پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +173سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +144روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: برای دوران گذار به نیروهای درون حاکمیتی نیاز داریم
  • +128مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +126مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +123دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش