جنایتکار فراری در زندان مخفی شده بود

مرد جوانی که 10 سال پیش در جریان درگیری پسرجوانی را با چاقو به قتل رسانده و پس از 9 سال فرار از زندان شناسایی شده بود. سرانجام صبح دیروز در حضور قضات شعبه دوم دادگاه کیفری تهران محاکمه شد. به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران» بیست‌و نهم اردیبهشت سال 87 در جریان این نزاع که در یکی از خیابان‌های شهرستان ورامین رخ داد، جوان- 25 ساله‌ای- به‌نام «فرهاد» کشته شد. کارآگاهان در جریان تحقیقات دریافتند مقتول ساعتی قبل با پسری به‌نام «یوسف» -26 ساله- درگیر شده و ضارب پس از قتل گریخته است.یوسف 9 سال تحت تعقیب پلیس قرار داشت تا اینکه اوایل سال قبل ردپای او در یکی از زندان‌های استان تهران شناسایی شد.«یوسف» پس از انتقال به اداره آگاهی و در بازجویی به قتل «فرهاد» اعتراف کرد. محاکمه این زندانی صبح دیروز در شعبه دوم دادگاه کیفری که به ریاست قاضی زالی و قاضی اسلامی- مستشار دادگاه- تشکیل جلسه داده بود، آغاز شد.در آغاز جلسه نماینده دادستان ورامین، متن کیفرخواست را خواند و از قضات برای متهم درخواست مجازات کرد.سپس مادر مقتول به‌عنوان ولی دم از دادرسان دادگاه برای قاتل فرزندش قصاص خواست. آنگاه متهم پای میز محاکمه ایستاد تا به سؤالات قضات دادگاه پاسخ دهد.
اتهام‌ات قتل عمد است؟ آیا قبول داری؟

بله، اما من از قصد فرهاد را نکشتم و اصلاً نمی‌خواستم ضربه کشنده‌ای به او بزنم نمی‌دانم چه شد که این اتفاق افتاد.

چرا با فرهاد درگیر شدی؟
ساعت حدود 7 بعدازظهر بود که از خانه بیرون آمدم و فرهاد را دیدم که با دوستانش سرکوچه ایستاده بودند. از او سؤال کردم «آیا چند روز پیش خانه‌مان را با اسلحه به رگبار بستی؟» که او گفت: «نه. اگر هم من بودم تو نمی‌توانی کاری کنی». بعد هم به خاطر همین جمله‌اش چشم تو چشم شدیم. اول او چاقویش را درآورد و من‌هم چاقویم را درآوردم و با هم درگیر شدیم که خون جلوی چشم‌هایم را گرفت. بعد هم ضربه‌ای به سینه‌اش زدم و پا به فرار گذاشتم.
چرا فرار کردی؟
نمی‌دانم. ترسیده بودم، نمی‌خواستم به زندان بروم.
متأهل هستی؟
بله. یک پسر 8 ساله دارم.
بعد از فرار کجا رفتی؟
رفتم بیمارستان تا زخم‌هایم را پانسمان کنم که همان جا متوجه شدم فرهاد مرده است.
چرا خودت رامعرفی نکردی؟
واقعیت‌اش آنقدر شوکه شده بودم و ترس داشتم که عقل از سرم پریده بود و تصمیم‌گرفتم به شمال بروم.
تو بعد از 9 سال به اتهام قتل دستگیر شدی؟ در این مدت کجا بودی؟
بعد از فرار به خاطر بیکاری دست به کار قاچاق مواد مخدر زدم تا اینکه به‌خاطر حمل مواد مخدر به 6 سال حبس محکوم شدم. وقتی به زندان افتادم خودم را با هویتی جعلی معرفی کردم. پس از پایان محکومیتم بود که با فاش شدن نام واقعی‌ام راز قتل فاش شد.
چرا با فرهاد خصومت داشتی؟
او قبلاً خانه‌مان را به گلوله بسته بود.
چرا مگر چه دشمنی با هم داشتید؟
فرهاد بابرادر کوچک‌ترم بر سر موتورسیکلت با هم دعوا کرده بودند...
چرا چاقو با خودت حمل می‌کردی؟
واقعیتش را بخواهید از فرهاد می‌ترسیدم او شرور بود و احساس نا‌امنی می‌کردم.»در پایان محاکمه قضات وارد شور شدند و قرار است بزودی حکمشان را صادر کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +282شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +238شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +202پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +165سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +149ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +143فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید