یک دهم دانش آموزان ایرانی هر روز سوسیس و کالباس می‌خورند

وزیر بهداشت، گفت: از هر ۱۰ دانش آموز، یک نفر هر روز سوسیس و کالباس می‌خورد.
 

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدحسن هاشمی روز یکشنبه در همایش بزرگ سفیران سلامت دانش آموزی در شهر ری، افزود: تا‌کنون ۲.۵ میلیون سفیر سلامت در کشور تربیت شده‌اند و هدف گذاری ما، افزایش ۲۰ میلیونی سفیران سلامت است.

 
وی با اعلام اینکه ۳۵ میلیون بار خدمات سلامت دهان و دندان و یک میلیون و ۲۵۰ هزار معاینه برای دانش آموزان انجام شده است، ادامه داد: از هر ۱۰ نفر ایرانی، ۵ نفر اضافه وزن دارند.
 
وزیر بهداشت افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، ۱۰ درصد از دانش آموزان اضافه وزن و ۲۷ درصد چربی خون بالا دارند. همچنین، از هر ۱۰ دانش آموز، یک نفر بطور روزانه، سوسیس و کالباس می‌خورد.
 
هاشمی با عنوان این مطلب که ۸۹ درصد مردم ایران نمک اضافی مصرف می‌کنند که یکی از دلایل آن، نمک موجود در نان است، تاکید کرد: وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت نسبت به اصلاح کیفیت آرد و استفاده نانوایان از آرد ترکیبی اقدام کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟