۲ پسر جوان قربانی یک رابطه

پسر جوانی که با همکاری پدرش، مرد غریبه‌ای را در خانه خواهر «شیشه»ای اش به قتل رسانده بود، پس از دو مرحله محاکمه در شعبه دهم دادگاه کیفری استان تهران به قصاص محکوم شد.
به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، رسیدگی به این پرونده از آذر ماه سال 91 و با گزارش ناپدید شدن پسر جوانی به نام «منصور» 28 ساله در دستور کار پلیس آگاهی شهریار قرار گرفت. پدر این جوان مدعی بود پسرش ساعتی قبل از خانه خارج شده و هرگز برنگشته است. با آغاز تحقیقات پلیسی، مأموران دریافتند منصور از مدتی قبل با زنی شیشه‌ای در ارتباط است. به همین خاطر با کشف این سرنخ به خانه زن جوان رفتند. همزمان با کشف جسد منصور، پدر و برادر زن معتاد به اتهام آدم ربایی و قتل بازداشت شدند.

پسر جوان وقتی پیش روی بازپرس پرونده قرار گرفت قتل را پذیرفت و گفت: «از اینکه منصور را کشتم پشیمان نیستم، چراکه وقتی از رابطه شیطانی او و خواهرم باخبرشدم خونم به جوش آمد. من به تنهایی مرد غریبه را کشتم و جنازه‌اش را آتش زدم و پدرم در این ماجرا نقشی نداشت.خواهرم مرجان به شیشه معتاد بود و سه بار قصد داشت با مقتول فرار کند اما من و پدرم او را در خانه تحت نظر گرفتیم تا ترک کند اما ناگهان ناپدید شد؛ وقتی به خانه‌اش رفتیم در را باز نکرد و من از روی دیوار به داخل حیاط پریدم. مرجان با دیدن من فرار کرد اما وقتی منصور را دیدم نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و دو ضربه چاقو به او زدم. بعد هم جسد را در پتو پیچیدم و در صندوق خودرویم گذاشتم. سپس با پدرم به بیابان‌های فشافویه رفتیم و جسد را آتش زدم. حالا هم پشیمان نیستم چراکه منصور مستحق مرگ بود.»

با اعترافات متهم، پرونده به شعبه دهم دادگاه کیفری فرستاده شد و پسر جوان به قصاص و پدرش به حبس محکوم شد. اما این حکم از سوی قضات دیوانعالی کشور رد شد و پرونده بار دیگر به شعبه دهم دادگاه کیفری انتقال یافت.
متهم اصلی پرونده در دومین دور محاکمه که هفته گذشته در شعبه دهم دادگاه کیفری برگزار شد، اعترافات قبلی‌اش را تکرار کرد و اظهار پشیمانی هم نداشت. به این ترتیب قضات عالیرتبه این شعبه به ریاست قاضی قربانزاده و مستشاران - قاضی ملکی و قاضی غفاری- وارد شور شدند و متهم ردیف اول - سعید 32 ساله - را به اتهام قتل عمد به قصاص محکوم کردند. همچنین سعید و پدرش به اتهام آدم ربایی نیز هر کدام به 15 سال حبس محکوم شدند.
پیش از این مرجان (زن شیشه ای) نیز محاکمه و به اتهام رابطه نامشروع به 100 ضربه شلاق محکوم شده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +199پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید