تساوی دوباره پرسپولیس با الهلال/جشن صعود ۱۰۰ هزار نفری قرمزها در آزادی؟

پرسپولیس نتوانست الهلالی را شکست دهد.
 

به گزاش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس دیشب در ورزشگاه سلطان قابوس عمان به مصاف الهلال رفت. قرمزها باید این مسابقه را با برد پشت سر می گذاشتند و با وجود حملات زیاد روی دروازه قدرتمندترین تیم عربستان، نتوانستند به گل برسند. در این بازی غیبت سید جلال حسینی و سروش رفیعی یکی از مشکلات پرسپولیسی ها بود با این حال آنها تلاش زیادی کردند تا بتوانند برنده مسابقه باشند. حدود 13 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند و اکثریت از الهلال حمایت می کردند.

برانکو از ترکیب علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، حسین ماهینی، محسن ربیع خواه، صادق محرمی، کمال کامیابی نیا، فرشاد احمدزاده، وحید امیری، محسن مسلمان، علی علیپور و مهدی طارمی استفاده کرد.
در نیمه اول پرسپولیس بازی را خوب شروع کرد و بر توپ و زمین مسلط بود. قرمزها بیشتر از جناح راست روی دروازه الهلال توپ می ریختند، جناحی که محرمی و احمدزاده در آن حضور داشتند. البته وحید امیری هم در چپ عملکرد خوبی داشت.
در نیمه دوم هم پرسپولیس بازی را هجومی تر شروع کرد و چند موقعیت توسط طارمی و علیپور از دست داد. البته الهلال هم یک موقعیت بسیار عالی توسط عمرالخریبین از دست داد.
در نهایت بازی بدون گل مساوی شد تا پرسپولیس با این تساوی 6 امتیازی شد و با شکست الریان امید زیادی به صعود دارد. در هفته آخر قرمزها در ورزشگاه مملو از تماشاگر میزبان الوحده هستند و الریان هم در خانه اش میزبان الهلال خواهد بود. الهلال هم برای صعود نیاز به برد در این مسابقه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
تورکم - اردبیل، ایران
الهلال صعود کرده حتی با باخت
‌سه شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +263تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +263ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +251شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +220شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +191وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +181نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +154فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +139وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است