لو رفتن زورگیر جنوب تهران به خاطر دماغ بزرگش

زورگیر جنوب تهران پس از دهها فقره زورگیری میلیونی از روی دماغ بزرگش شناسایی و دستگیر شد.
 

به گزارش میزان، نهم اسفند گذشته مالک یک مغازه ساعت فروشی در شهرری با مراجعه به کلانتری 167 دولت آباد به مأموران اعلام داشت که توسط دو سرنشین یک دستگاه خودرو پراید تاکسی سبزرنگ مورد زورگیری قرار گرفته است.

 
با تشیل پرونده مقدماتی با موضوع "سرقت بعنف" و به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای شهرری ، پرونده در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
 
مالباخته پس از حضور در پایگاه نهم پلیس آگاهی ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: به عنوان مسافر از باقرشهر به مقصد شهرری سوار یک پراید تاکسی سبزرنگ با دو سرنشین شدم. در مسیر حرکت، سرنشین صندلی جلو که بینی بزرگی داشت با تهدید چاقو اقدام به گرفتن چهار عدد ساعت طلای همراهم به ارزش تقریبی 14 میلیون تومان ، دو میلیون توجه نقد همراه و کیف حاوی مدارک شناسایی ام کرد ؛ پس از سرقت مرا در بیابان های دولت آباد پیاده کرده و با پراید تاکسی از محل متواری شدند.
 
کارآگاهان با بررسی  پراید تاکسی اطلاع پیدا کردند که خودرو در ساعت 2 بامداد همان روز از منطقه بازار تهران سرقت شده است. در ادامه و با طرح شکایت مشابه ، کارآگاهان با سرقت هایی روبرو شدند که طی آن دو سارق زورگیر با استفاده از تاکسی مسروقه اقدام به زورگیری از مسافران کرده بودند. در تمامی سرقت ها ، تمامی مالباختگان در اظهاراتی مشابه عنوان می کردند که سارق اصلی، جوانی قدبلند با دماغی بزرگ بوده است.
 
با بهره گیری از اطلاعات به دست آمده از مشخصات ارائه شده از سوی مالباختگان، چهره نگاری و بررسی سوابق مجرمان سابقه دار، کارآگاهان موفق به شناسایی یکی از مجرمان سابقه دار پایگاه نهم بنام اشکان 27 ساله شدند که بارها به اتهام زورگیری دستگیر و روانه زندان شده بود. بررسی سوابق اشکان نشان داد که وی پس از طی 6 سال از محکومیت 10 ساله اش ، به تازگی از زندان آزاد شده است.
 
با شناسایی مخفیگاه اشکان در منطقه دولت آباد ، او روز 26  فروردین دستگیر و در مواجه حضوری با مالباختگان ، دقیقا مورد شناسایی قرار گرفت.
 
اشکان که چاره ای جز بیان حقیقت نداشت ، صراحتا به زورگیری در پوشش مسافرکشی با استفاده از خودروهای مسروقه اعتراف و با معرفی همدستش عنوان داشت که تمامی سرقت ها را به همراه یکی از بچه محل هایش به نام بابک26 ساله که همانند او به مصرف موادمخدر (هروئین و شیشه) اعتیاد دارد ، انجام داده است.
 
با شناسایی بابک به عنوان دیگر عضو این گروه دو نفره، او نیز در همان تاریخ دستگیر و پس از انتقال به پایگاه نهم آگاهی، اعترافات اشکان را تأیید کرد.
 
متهمان در اعترافات خود عنوان داشتند که علاوه بر سرقت خودرو پراید تاکسی سبزرنگ ، چهار دستگاه خودرو پراید دیگر را در شهرری و بازار تهران، سرقت و در ادامه دقیقا به همین شیوه و شگرد اقدام به سرقت و زورگیری در پوشش مسافرکشی کردند و نهایتا هر کدام از خودروهای مسروقه را نیز پس از ارتکاب چند فقره زورگیری ، در سطح شهر رها و مجددا خودرو جدیدی سرقت و سرقت های خود را  از سر می گرفتند.
 
سرهنگ کارآگاه حسین زارع ، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت: با توجه به شناسایی تعدادی از شکات و مالباختگان و اعتراف صریح متهمان به سرقت های زورگیری در مناطق شهرری و دولت آباد ، از شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد به ویژه در این مناطق مورد زورگیری قرار گرفتند دعوت می شود تا برای  پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در شهرری – خیابان آستانه مراجعه کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +199پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید