مصرف روزانه ماری‌جوانا چه نتیجه‌ای دارد

در آمریکا این دعوا هنوز به جایی نرسیده که ماری‌جوانا در واقع مخدر است یا می‌تواند به عنوان مصارف دارویی به رسمیت شناخته شود
بیستم آوریل روز غیررسمی برای مصرف ماری‌جوانا بود و علاقمندان به این ماده در همه جای جهان این روز را با دود کردن، خوردن و انواع مصرف آن گرامی می‌دارند.

 

در آمریکا این دعوا هنوز به جایی نرسیده که ماری‌جوانا در واقع مخدر است یا می‌تواند به عنوان مصارف دارویی به رسمیت شناخته شود و دولت فدرال آن را غیرقانونی می‌داند با این حال برخی از ایالت ها بازنگری درباره آن را شروع کرده اند. ایالت کلرادو هم مصرف مخدری و دارویی آن را آزاد کرده است.
 
به نوشته روزنامه یو.اس.ای.تودی پزشکان و کارشناسان اعتیاد مدارک اندکی درباره اثرات مثبت یا منفی ماری‌جوانا دارند. ماری‌جوانا می‌تواند دردهای مزمن و حالت تهوع را کاهش دهد. همزمان افراد این ماده را برای اهداف دارویی و تفریحی استفاده می‌کنند.
 
دکتر استوارت گیتلو از دانشگاه فلوریدا و رئیس سابق جامعه داروهای مخدر آمریکا می گوید امروز ماری‌جوانا نسبت به گذشته قوی‌تر است و بیشتر احساس روانگردان ایجاد می‌کند تا حس خفیف شعف.
 
به گفته او، درصد کوچکی می‌تواند توهم‌زا باشد و پارانویا پدید آورد. با این حال اکثریت بزرگی از مصرف‌کنندگان ماری‌جوانا حس سرخوشی را تجربه می‌کنند که پس از چند ساعت از بین می‌رود.
 
با چند روز استفاده مداوم، ماری‌جوانا در چربی بدن ذخیره شده و به مرور در گردش خون آزاد می‌شود و به این ترتیب فرد می‌تواند تاثیر آن را در تمام مدت شبانه‌روز تجربه کند.
 
به گفته این پزشک، استفاده روزانه موجب کاهش مزمن دقت و تمرکز می‌شود و کاربران روزانه ماری‌جوانا راندمان کاری و تحصیلی پایینتری نسبت به دیگران دارند. تمرکز و انگیزه نیز در آنان به مرور کاهش میابد.
 
دکتر جوزف گاربلی مدیر مرکز درمانی کرون می گوید حدود ۱۵ درصد از کاربران ماری‌جوانا معتاد می‌شوند.
 
به گفته او کاربران روزمره از ضعف حافظه، قدرت هماهنگی، و توانایی حل معما رنج می‌برند. در برخی این مصرف نحوه پیشرفت مغز را تغییر می‌دهد. آنهایی که در سنین پایین شروع به کشیدن می‌کنند، به گفته دکتر گاربلی احتمال بیشتری دارد که بعدا به کاربران روزانه و دائمی آن بدل شده و در واقع معتاد شوند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
لشگر ششم ورماخت - هامبورگ، آلمان

فروشنده و کشنده ی مواد مخدر رو باید سپرد به دست جوخه های مرگ و سریعا تیربارونشون کرد . مخصوصا مواد مخدری مانند ماری جوانا و حشیش و شیشه و کراک و مخصوصا اونایی که در سن پایین مصرف میکنن رو باید توی همون سن پایین با تیر بارون باید اعدامشون کرد تا درس عبرت برای سایر معتادها و موادفروشا بشه ن . ای کاش میشد که مواد فروشها و معتادها رو میسپردن به دست خودم تا نشون همه میدادم که چطور چنین انگل هایی رو باید نابودشون کرد
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۱
۴۳
توفیق - سیاتل، ایالات متحده امریکا
[::لشگر ششم ورماخت - هامبورگ، آلمان::]. اگر قرار بود کشت و کشتار فروشنده و معتاد اوضاع رو درست کنه که ایران بالاترین رقم اعدام افراد در رابطه با مواد مخدر رو داره و در عین حال بیشترین تعداد معتاد. فیلیپین که شبانه روز دارن تو خیابون هم میکشن همینطور. اونور دنیا اگر به کشورهای اروپائی مثل هلند، آلمان یا سوئد نگاه کنی‌ کمترین آمار معتادین رو دارن در ضمنی‌ که اصلا کسی‌ رو اعدام نمیکنن. خیلی‌ احمقانه هست که آدم واقعیت رو ببینه و هنوز در راه حل اشتباه که وضع رو خراب تر هم میکنه پافشاری کنه.
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۳
۵۶
همه چیز ایران بر باد رفت - برلین، آلمان
[::لشگر ششم ورماخت - هامبورگ، آلمان::]. سر صبحی کاملاً از شما ناامید شدیم! ای چاخان . لحظه ای که داشتی کامنت مینوشتی چی زده بودی؟خخخخخخ
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۸
۴۴
بوزرجمهر - تهران، ایران
پیشتر ها در ایران بنگ نامیده میشد.من فکر میکنم گراس فوق العاده مضر هست و آدم هایی که حرفه ای گراس میکشیدند رو دیدم.در واقع دیگه آدم نیستند.بی ضرر بودن گراس حرف مفت است.
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.