بازداشت اعضای شبکه اشتراک عکس های جنسی کودکان در 'واتس اپ'

فیسبوک مالک واتس اپ است به گفته پلیس شبکه ای که ظاهرا از "واتس اپ" برای توزیع عکس های بهره برداری جنسی از کودکان استفاده می کرد با دستگیری ده ها نفر مختل شده است.
 

در پی اقدام پلیس ملی اسپانیا، یوروپل و اینترپل در مجموع ۳۹ مظنون در اروپا و آمریکای جنوبی دستگیر شده اند.

 
محققان اسپانیایی سال گذشته دو سایت را کشف کردند که کاربران را به سوی گروه های خصوصی "واتس اپ" هدایت می کرد. "واتس اپ" یک اپلیکیشن تلفن های هوشمند برای ارسال تکست و مکالمه است.
 
محققان سپس تایید کردند که این گروه ها تصاویر غیرقانونی مبادله و همرسانی می کنند.
 
به گفته یوروپل جستجوی خانه های محل اقامت مظنونان که حین بازداشت آنها انجام شد به ضبط "صدها دستگاه حاوی چندین ترابایت تصاویر بهره برداری از کودکان" منجر شد.
 
پلیس اسپانیا افزود که اینها شامل بیش از ۳۶۰ هزار فایل است.
 عملیات بین المللی
 عملیات "تانتالیو" با هماهنگی آلمان، اسپانیا، پرتغال و چندین کشور آمریکای جنوبی از جمله آرژانتین، شیلی و اکوادور انجام شد.
 
اینترپل گفته است که تصاویر کشف شده اکنون در "پایگاه داده های بین المللی بهره برداری جنسی از کودکان" وارد شده است.
 
این کار به محققان امکان می دهد از طریق مقایسه این تصاویر ارتباط میان قربانیان و سوءاستفاده کنندگان را دریابند و موقعیت آنها را کشف کنند.
 
اکنون پلیس برای شناسایی کودکان قربانی می کوشد.
 
راب وینرایت مدیر یوروپل گفت: "این متخلفان با حداکثر استفاده از فناوری های مدرن سعی می کنند از دستگیری توسط پلیس فرار کنند."
 
"این پرونده نمونه ای عالی از همکاری پلیس بین المللی به رهبری پلیس ملی اسپانیاست."
 
"ما باید همچنان منابع و مهارت های خود را برای مقابله با تهدیدی که متوجه کودکان ماست مشترکا به کار گیریم و این متخلفان را مجازات کنیم."
 
یک سخنگوی "واتس اپ" که فیسبوک مالک آن است، گفت: "بهره برداری از کودکان هیچ جایی در واتس اپ ندارد. وقتی از این اتفاقات آگاه می شویم، درباره آن تحقیق و کاربرانی که شرایط ما را نقض کرده اند ممنوع می کنیم و به پلیس برای تعقیب و پیگرد قضایی آنها کمک می کنیم."
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
همایون شایان - اسلو، نروژ

قابله توجه رهبره ایران . چرا باید از یه آدمه کثیفی مثله حاج سعید طوسی که واقعاٌ حاجی بودن لایقشه دفاع کنه و آب از آب تکون نخوره
‌چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا