آزمایش روبات پستچی در لندن
رأی دهید
این روبات شش چرخ دارد و ساخت شرکت استارشیپ تکنولوژی است.
پیشتر در آلمان از این روبات در یک دوره آزمایشی برای رساندن بسته های پستی به یک سری از محلات حومه شهر هامبورگ استفاده کرده بودند.
یک کارشناس میگوید که استفاده از این روبات اگر عادی شود ممکن است موجب واکنشهای منفی شود.
پروفسور اندی میاه، از دانشکده محیط زیست و علوم زیستی دانشگاه سالفورد می گوید: "در حال حاضر در شهرهای بزرگ به دلیل جمعیت زیاد، حتی راه رفتن هم سخت است."
او می گوید: "آن زمان ممکن است که ما مجبور باشیم در خیابان برای روباتها جاخالی بدهیم. دنیای آن شکلی به نظرم خیلی جذاب نباشد."
از روباتهای شرکت استارشیپ تکنولوژی هم اکنون برای پیک غذا در بخشهایی از لندن استفاده میشود.
این روباتها ۵۵ سانتیمتر طول و ۷۰ سانتیمتر درازا دارند. وزنشان ۱۸ کیلوگرم است و تا سرعت ۴/۶ کیلومتر بر ساعت میتوانند بروند.
هر روبات میتوانند تا ۱۰ کیلوگرم بار با خودش حمل کند و مشتریها با کدی که به تلفن هوشمندشان فرستاده میشود میتوانند در محفظه بار را باز کنند.
شرکت هرمس، فعلا تصمیم دارد از این روباتها در شعاع سه کیلومتری دفترش استفاده کند و برای جمع کردن بستههایی که در محدوده سی دقیقهای از دفتر هستند.
مقایسه با پهپاد
مزیت این روباتها به پهپادهای بارکش این است که بستههای سنگینتری را جابهجا میکنند و قوانین پروازی را هم نقض نمیکنند.
پروفسور میاه میگوید: "در آسمان ما هنوز باید بزرگراههای هوایی را طراحی کنیم و ببینیم چطور میتوانیم تکنولوژی لازم برای جلوگیری از تصادف را توسعه دهیم."
روباتهای زمینی اما زیر نظر مستقیم انسانهایی هستند که آنها را میرانند.
هر متصدی سه روبات را هدایت میکند. دوربینهایی که روی این روباتها هستند، کمک میکنند که وضعیت جاده و گذرگاهها را ببینند و مراقب باشند که روبات در شرایط بد گیر نکند.
شرکت سازنده ادعا میکند که هر متصدی میتواند تا بر عملکرد صد روبات نظارت کند و اینجاست که این روباتها مقرون به صرفه میشوند.