سناتور مک کین: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حزب الله به بشار اسد در باقی ماندن در قدرت کمک کردند

سناتور جان مک کین در حال سخنرانی در تجمع «شورای ملی مقاومت ایران»، تیرانا، آلبانی، شنبه ۲۶ فروردین  صدای آمریکا : سناتور مک کین، رییس کمیته نیروهای مسلح آمریکا در سنا گفت بشار اسد، رهبر سوریه، تنها به دلیل حمایت ایران توانسته است در قدرت باقی بماند.
 

مک کین در یک تجمع بزرگ در روز جمعه در تیرانا در آلبانی که توسط شورای ملی مقاومت برپا شده بود گفت «حقیقت امر این است که اگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و کمک ایران و حزب الله نمی بود بشار اسد اکنون در قدرت نبود، اینها درست در زمانی که بشار اسد در آستانه سقوط بود به سوریه آمدند.»

 
سناتور مک کین تاکید کرد «ما اکنون شاهد آنیم که حکومت ایران در حال گسترش نفوذ و استبداد خود در سرتاسر خاورمیانه است. هیچ تردیدی وجود ندارد که ایرانی ها درصددند آزادی و دموکراسی را در سراسر منطقه خفه کنند.»
 
در این تجمع مریم رجوی، رهبر برگزیده شورای ملی مقاومت، کتابی حاوی نام ۲۰ هزار نفری که جان خود را «در مبارزه علیه تروریسم و بنیادگرائی در ایران» از دست دادند تقدیم سناتور مک کین کرد.
 
جان مک کین از مراکز سازمان مجاهدین خلق در تیرانا بازدید و با اعضای این سازمان که از اردوگاه لیبرتی درعراق بدانجا منتقل شده اند دیدار کرد.
 
آقای مک کین در سفر به بالکان ریاست هیات نمایندگی سنا را برعهده دارد که پیشتر از صربستان، اسلوونی، کرواسی، مونته‌نگرو، و کوزوو دیدار کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Finland 1 - هلسینکى، فنلاند

خسته نباشید ولى خودمون میدونستیم!آها یک چیز دیگر هم فهمیدیم شما هم از مجاهدین پول میگیرید براى لابى!!!آخه شماها از چیتون کمه خداوکیلى،انقدر داری تا آخر عمر دلار بخورى تموم نمیشه!اگه فقط یک سر به ویکیپیدیا میزدى آبروى خودتو جلوى ایرانیها نمیبردى. البته اگر براتون مهمه!سگ سپاه از مجاهدین بهتره قربان
یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۸
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

از اینکه هشت سال پیش رای نیاوردی و رییس جمهور نشدی که به آرزوت که حمله به ایران هست برسی هنوز میسوزی و الان دست به دامن یکی بدتر از خودت (مریم رجوی) شدی. برو به کارت برس
یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۹
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
این عجوزه خرفت ،سرباز جنگ ویتنام بوده و یه چند سالى هم اونجا أسیر جنگى بوده، الان هم یه چند دهه است که سناتور احتمالاً افتخارى جمهورى خواههاست! حالااین مک کین و جنتى ، سن کدومشون به خدا نزدیکتره!؟؟
یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۰
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد
تازه فهمیده سناتور مک کین که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حزب الله لبنان به بشار اسد در باقی ماندن در قدرت کمک کرده اند !
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۲
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
از کرامات شیخ ما چه عجب، پنج انگشت رو باز کرد و گفت شد یه وجب.
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۴
۴۴
پریا امیدواری - فرانسه، فرانسه
خانم رجوی در این دیدار گفتند:‌ امروز در مورد نقش مخرب رژیم آخوندی در منطقه اجماع وجود دارد و تردیدی نیست که فاشیسم دینی حاکم بر ایران، منشأ اصلی جنگ و ترور و بحران در منطقه است. تغییر رژیم ایران نه تنها لازمه پایان دادن به نقض وحشیانه حقوق‌بشر در ایران است، بلکه یک ضرورت برای خاتمه جنگ و بحران در منطقه و استقرار صلح و آرامش نیز می‌باشد. تا رژیم آخوندی بر سر کار است، دست ازصدور تروریسم و بنیادگرایی برنخواهد داشت.
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰
۵۲
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
یعنی میخوان بعد از فاجعه خمینی فاجعه بدتر ان هم مسعود مریم بعثی و باند جنایتکارش را بر سر ملت نازل کنند؟کارتر با روی کار اوردن خمینی ایران را عملا نابود کرد و ترامپ به کوشش برای روی کار اوردن این عفریته ازکار افتاده حرمسرای صدام میخواد قادثیه سووم را علیه ایران راه بیندازد و کشور ایران را از نقش جغرافییای جهان پاک کند!
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱
۵۲
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
[::Finland 1 - هلسینکى، فنلاند::]. لتفا به سگ سپاه توهین نکن و اونو همتراز باند مصعود مریم بعثی نکن،من نمیدونم این باند از جون ایران چی میخواد،اول بیان ایرانی بودنشونو ثابت کنن بعد اسم ایران را بیارن.
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد